OPENS distrikt

Finale OPENS distrikta seli nas između starog jezgra grada i univerzitetske četvrti – na veliki plato Sportsko-poslovnog centra Vojvodine. Na najvećoj svetskoj rampi za BMX, skate i trotinet, kao i najvećoj platformi za freestyle BMX egzibicije stiže nam uragan svetskih imena, i ekstremnih sportova od kojih zastaje dah.


Moderno uređeni i inženjerski projektovan skate park, uz odličnu organizaciju samog takmičenja, dovodi svetska imena  BMX, skate, trotineta i rolera.  1. i 15. septembra čeka nas koerografije laser flipova, inline-a, romobila i ostalih disciplina i trikova.


Naš distrikt pojeo je grad i podeljan je manje četvrti. Ako se ogromnih 825 metara površine spine rampa može nazvati „manja“ četvrt, dobrodošli na lokaciju jedan.


Tokom čitave subote i nedelje, a nakon čitavog dana kada će prostor biti otovoren za sve Novosađane da se oprobaju u nekoj od vratolomija, čeka nas spektakl u večernjim časovima. Svetski prvaci kolektivno i prvi put dolaze u Novi Sad pred prventsvo u Budimpešti. Gledaćemo najbolje vratolomije i okršaje pred sledeće takmičenje i to sve uz muzičku podlogu i neizbežne hip hop nastupe.


Sledeća četvrt odmah je pored i vrti se oko 100 kvadrata Flatland-a gde ćemo gledati kako se BMX vrti na točkovima, pedalama, prevrće i sve što BMX radi. Opet uz kontrolu svetskih sportista.


Nešto dalje nalazi se šoping četvrt sa Slavic treš marketom, bakedanceri i sve što prati kulturu ulične umetnosti.


A kroz žilu kucavicu koja će povezati sve, nizaćemo grafite i grafitere iz Omladinskog kampa.


Dolazak vrhunskih mladih sportista i organizovanje FISE show-a će otvoriti nova vrata mladima iz Novog Sada, zainteresovati ih za inovativne akcione sportove, dati im priliku da se oprobaju u istim i razmrda tu sportsku scenu među mladima u Srbiji generalno.

OPENS distrikt
Kada? 15. septembar 2019 . / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.