OPENS distrikt

Finale OPENS distrikta seli nas između starog jezgra grada i univerzitetske četvrti – na veliki plato Sportsko-poslovnog centra Vojvodine. Na najvećoj svetskoj rampi za BMX, skate i trotinet, kao i najvećoj platformi za freestyle BMX egzibicije stiže nam uragan svetskih imena, i ekstremnih sportova od kojih zastaje dah.


Moderno uređeni i inženjerski projektovan skate park, uz odličnu organizaciju samog takmičenja, dovodi svetska imena  BMX, skate, trotineta i rolera.  1. i 15. septembra čeka nas koerografije laser flipova, inline-a, romobila i ostalih disciplina i trikova.


Naš distrikt pojeo je grad i podeljan je manje četvrti. Ako se ogromnih 825 metara površine spine rampa može nazvati „manja“ četvrt, dobrodošli na lokaciju jedan.


Tokom čitave subote i nedelje, a nakon čitavog dana kada će prostor biti otovoren za sve Novosađane da se oprobaju u nekoj od vratolomija, čeka nas spektakl u večernjim časovima. Svetski prvaci kolektivno i prvi put dolaze u Novi Sad pred prventsvo u Budimpešti. Gledaćemo najbolje vratolomije i okršaje pred sledeće takmičenje i to sve uz muzičku podlogu i neizbežne hip hop nastupe.


Sledeća četvrt odmah je pored i vrti se oko 100 kvadrata Flatland-a gde ćemo gledati kako se BMX vrti na točkovima, pedalama, prevrće i sve što BMX radi. Opet uz kontrolu svetskih sportista.


Nešto dalje nalazi se šoping četvrt sa Slavic treš marketom, bakedanceri i sve što prati kulturu ulične umetnosti.


A kroz žilu kucavicu koja će povezati sve, nizaćemo grafite i grafitere iz Omladinskog kampa.


Dolazak vrhunskih mladih sportista i organizovanje FISE show-a će otvoriti nova vrata mladima iz Novog Sada, zainteresovati ih za inovativne akcione sportove, dati im priliku da se oprobaju u istim i razmrda tu sportsku scenu među mladima u Srbiji generalno.

OPENS distrikt
Kada? 15. septembar 2019 . / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Spens jkp lisje novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija klinički centar vojvodine 27. novosadski maraton isključenja struje elektrovojvodina betanija servisne informacije novosadsko porodilište izmena režima saobraćaja Isključenje struje Aleksandar Vučić sahrane novi sad Elektrodistribucija Novi Sad šoping centar promenada matičar novi sad servisne informacije novi sad bez struje bebe KCV raspored sahrana i ispraćaja novosadska policija jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad bez vode novosađani isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo