[FREE EVENT] Dare to Connect - iskustveni susret! | Shiftmindful

Mladi danas žive u svetu naglih promena, okruženi mnogim problemima. Zloupotreba supstanci, materijalizam, pritisak vršnjaka, nasilje i maltretiranje u školama, samo su neki od njih.
Gubeći samopouzdanje zbog problema, mladi postaju depresivni, anksiozni, povučeni u sebe, a ponekad čak i autodestruktivni i suicidni.

''29% dečaka i 13% devojčica uzrasta od 15 godina u Evropskim državama je izjavilo da se oseća loše, češće od jednom nedeljno'' (HBSC International Coordinating Centre Child & Adolescent Health Research Unit), a pošto je Novi Sad ove godine omladinska prestonica Evrope, vreme je za promenu!

Ovo je razlog zbog smo odlučili da, zajedno, sa sjajnim timom stručnjaka i mladih entuzijasta, udružimo snage i pronađemo rešenje. U proteklih šest meseci radili smo na kreiranju besplatnog sedmonedeljnog oflajn i onlajn edukativnog programa za mlade. Pristup je zasnovan na majndfulnesu u kombinaciji sa modernim metodama psihologije, a nazvali smo ga ''Dare to be human''.

16. aprila ćemo podeliti ideju i program sa javnošću kako bismo podigli svest o važnosti mentalnog zdravlja i inovacijama koje koristimo u svom programu, o kom se možete više informisati na: https://shiftmindful.com/dare-to-be-human/

[REZERVIŠITE SVOJE MESTO]

Vreme: 16. april od 18:15h do 21:00h
Mesto: Kulturna stanica Eđšeg, Antona Čehova 4, Novi Sad
Rok za prijavu: 12. april do 12.00h

Ukoliko želite da nam se pridružite, prijavite se na: https://shiftmindful.com/dare-to-connect-16-april/ (mesta su ograničena, zato budite brzi)

[ PROGRAM ]

Veče ćemo započeti interaktivnom panel diskusijom sa našim stručnjacima:
Katarina Majkic – Stručnjak za rezilijentnost
Sanja Stanković – Stručnjak za regulaciju emocija
Ivana Muškinja – Stručnjak za međuljudske odnose
Vesna Lakovic – Stručnjak za mindfulness
Tina Bregant - Stručnjak za neurologiju
Mila Radovanović – Stručnjak za psiholosko istrazivanje
Andre van Kempen - Stručnjak za dizajn programa online ucenja

Za novine vezane za dogadjaj pratite link: https://www.facebook.com/shiftmindful/

[ SADRŽAJ PROGRAMA ]

Ponekad kratko iskustvo pruža više nego dosadna duga prezentacija i to je razlog zašto želimo da podelimo sa vama niz kratkih eksperimentalnih sesija koje imaju za cilj da vam predstave ono što biste dobili učešćem u ovom programu.

[ INTERAKTIVNI KAFE ]

Sedite i priključite se razgovoru u našem Shift Interaction kafeu, gde ćemo obratiti pažnju na teme koje se tiču programa i gde možete saznati kako da se priključite, kako da nas podržite, koji su benefiti programa ili više o samim detaljima. Ovo je lep način da učimo i zabavimo se u isto vreme!

[ ZAUZMITE PRVI MESTO U PROGRAMU ]

Prvi sedmonedeljni program podrazumeva samo 12 mesta. Tokom večeri ćemo započeti proces prijave i imaćete priliku da odgovorite na izazov koji ćemo podeliti sa vama i tako osigurate sebi jedno od 12 mesta!

VIDIMO SE! :)

[ REZERVIŠITE SVOJE MESTO ]

Vreme: 16. april od 18:15h do 21:00h
Mesto: Kulturna stanica Eđšeg, Antona Čehova 4, Novi Sad
Rok za prijavu: 12. april do 12.00h

Ukoliko želite da nam se pridružite, prijavite se na: https://shiftmindful.com/dare-to-connect-16-april/ (mesta su ograničena, zato budite brzi)

Play Centar Novi Sad ShiftMindful Familylab Srbija Mindful centar

Više detalja: https://shiftmindful.com/dare-to-connect-16-april/

[FREE EVENT] Dare to Connect - iskustveni susret! | Shiftmindful
Kada? 16. april 2019 . u 18:15 h / Gde? Eđšeg - kulturna stanica

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 9 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenje vode bez vode horoskop isključenja struje horoskopski znaci novosadsko porodilište jkp lisje bez struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija JKP Vodovod i kanalizacija bebe detelinara sahrane nevreme novorođenčad Isključenje struje matičar novi sad raspored sahrana novi sad sahrana servisne informacije gradsko groblje jkp novosadska toplana Elektrodistribucija Novi Sad Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod betanija elektrovojvodina servisne informacije novi sad novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo