Speak with your mouth full #3

Pozdrav svima, ovo će biti poslednje izdanje Language Cluba za ovu godinu! Za ovu priliku nećemo imati zasebne stolove za svaki jezik, već će to biti više kao cocktail language party uz grickalice i zakusku.
Božić je iza ugla i tradicionalno se ovo doba godine odnosi na darivanje i deljenje. Iz tog razloga odlučili smo da napravimo događaj koji će vam omogućiti da podelite svoje znanje jezika (kao i obično), ali ovog puta podelite i vašu omiljenu hranu :)


Preporučujemo vam da donesete tanjir ili dve svoje omiljene hrane iz vašeg podneblja (ili zemlje koja vam je pri srcu :)) i da doprinesete ovom međunarodnom pre-božićnom koktelu!

Ovako će to izgledati:

1. Vi odlučujete šta ćete doneti (ako ste motivisani da nešto skuvate - to bi bilo sjajno i rado ćemo probati ono što želite da okusimo, ako ne, možete se uputiti u neki od supermarketa / pekara / roštiljarnica i kupite nešto tipično za svoju zemlju ili barem nešto jestivo)


2. Uverite se da je to nešto što se može iseći na komade kako bi više ljudi moglo probati vaš specijalitet

3. Javite nam iz koje zemlje ćete doneti hranu da bismo mogli da pripremimo

4. Cilj je imati sve za stolom i napraviti malu internacionalnu večeru

5. Jedine stvari koje trebate da donesete osim hrane su dobra energija, par reči nekog stranog jezika, hrabrost da isprobate neku novu hranu (kao i da ne jedete ono što ste doneli, da bi ostali mogli probati).


Radujemo se što ćemo vas videti! :)

Više detalja: https://www.facebook.com/LangClubNS/

Speak with your mouth full #3
Kada? 16. decembar 2019 . u 20:00 h / Gde? Radio Cafe

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.