Portugalska poezija i muzika za personalnu asistenciju

U okviru kampanje https://www.donacije.rs/projekat/personalna-asistencija-2019/ Centar "Živeti uspravno" i Galerija Matice srpske organizuju VEČE PORTUGALSKE MUZIKE I POEZIJE u vrtu Galerije Matice srpske (Trg galerija 1).


U programu učestvuju Ansambl " Horizonti zvuka" i glumica Milica Šećerov.


Događaj se organizuje u sklopu akcije "Živeti uspravno - 0,1%" pokrenute 2016. s ciljem da doprinese opštem informisanju o svrsi usluge personalne asistencije za osobe sa invaliditetom, važžnosti njenog uvođenja u gradski sistem usluga socijalne zaštite i da se prikupe sredstva do izdvajanja 0,1% gradskog budžeta koliko je potrebno da uslugu koristi 40 osoba. Centar je trenutno organizuje za 11 osoba u Novom Sadu, jednu povremeno, jednu u Subotici, a na listi čekanja je još 11 osoba.


Ulaznice po ceni od 300,00 dinara mogu da se kupe u Muzejskoj prodavnici Galeriji Matice srpske od 9. jula 2019.

Portugalska poezija i muzika za personalnu asistenciju
Kada? 16. jul 2019 . u 21:00 h / Gde? Galerija Matice srpske

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 12 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani raspored sahrana i ispraćaja Spens jkp lisje zbor građana klinika za ginekologiju i akušerstvo magla novorođenčad novosadsko porodilište zdravlje obeležavanje novosadske racije sremska kamenica servisne informacije novi sad elektrovojvodina isključenja sahrane novi sad saveti horoskop astrologija horoskopski znaci matičar novi sad dnevni horoskop JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad isključenje vode bez vode bebe betanija isključenja struje zodijak