Aumkar Journey *** Full Moon Special ***

Pun Mesec period je otpuštanja, kada treba da otpustimo sve što nije u skladu sa našom Istinom. Zato, u nedelju, 16. juna priređujemo SPECIAL izdanje Zvučnog Putovanja ~ Full Moon Special.

Pod svetlosti punog Meseca, potrebno je da se podsetimo unutrašnje vatre. Mesec u Strelcu daće nam podršku i ohrabrenje da skinemo slojeve koji prekrivaju istinu, da verujemo u intuiciju i snove.
Setimo se da smo mi ti koji imaju i luk i srelu, i snagu i potencijal. Kada su strela i meta u ravni, u skladu smo sa mudrošću i istinom.

Uz vođenu meditaciju po energetskim centrima, uz podršku elemenata prirode i lekovite vibracije zvuka i aroma, otpustićemo sav teret koji nas sprečava da ostvarimo puni potencijal.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/1357054094445268/

Aumkar Journey *** Full Moon Special ***
Kada? 16. jun 2019 . u 19:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

horoskop bez vode gradonačelnik Miloš Vučević štrajk poštara raspored sahrana novi sad jkp lisje betanija JKP Vodovod i kanalizacija zodijak raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad novosadsko porodilište obustava rada klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe pošte srbije Elektrodistribucija Novi Sad bez struje isključenje vode astrologija servisne informacije Bukovac dnevni horoskop elektrovojvodina isključenja struje sahrane novi sad Isključenje struje novorođenčad vremenska prognoza novi sad štrajk u pošti