Aumkar Journey *** Full Moon Special ***

Pun Mesec period je otpuštanja, kada treba da otpustimo sve što nije u skladu sa našom Istinom. Zato, u nedelju, 16. juna priređujemo SPECIAL izdanje Zvučnog Putovanja ~ Full Moon Special.

Pod svetlosti punog Meseca, potrebno je da se podsetimo unutrašnje vatre. Mesec u Strelcu daće nam podršku i ohrabrenje da skinemo slojeve koji prekrivaju istinu, da verujemo u intuiciju i snove.
Setimo se da smo mi ti koji imaju i luk i srelu, i snagu i potencijal. Kada su strela i meta u ravni, u skladu smo sa mudrošću i istinom.

Uz vođenu meditaciju po energetskim centrima, uz podršku elemenata prirode i lekovite vibracije zvuka i aroma, otpustićemo sav teret koji nas sprečava da ostvarimo puni potencijal.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/1357054094445268/

Aumkar Journey *** Full Moon Special ***
Kada? 16. jun 2019 . u 19:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode sahrana novosađani Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje horoskop raspored sahrana novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje isključenja struje bebe JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje novosadsko porodilište detelinara servisne informacije betanija Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode jkp novosadska toplana sahrane nevreme klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje novorođenčad elektrovojvodina Vreme u Novom Sadu matičar novi sad servisne informacije novi sad horoskopski znaci