Kreativna radionica o Bogdanu Šuputu

U subotu, 16. marta od 11 do 12.30 sati biće održana kreativna radionica o Bogdanu Šuputu pod nazivom "Četkica, paleta, boje – nek zablista platno moje", za decu uzrasta od 5 do 11 godina.


Na radionici ''Četkica, paleta, boje - nek zablista platno moje'', koja će se održati u subotu, 16. marta od 11.00 do 12.30 sati u Galeriji Matice srpske, mališani će na kratko postati slikari, i to po uzoru na slikara Bogdana Šuputa čiji će ''Autoportret'' videti u stalnoj postavci Galerije. Šuput je otišao u Pariz kako bi što bolje naučio da slika, a u želji da isprate njegove korake u ovom gradu – od zgrade opere do obale Sene – saznaće koja mesta je slikar ovekovečio na svojim platnima. Baš kao što je naš umetnik radio u Parizu, deca će učiti kako se mešaju boje na paleti, koje boje su hladne, a koje tople, i kojim „trikovima” su se služili slikari kako bi što bolje uklopili boje na svom platnu. Poput Šuputovih pariskih ulica, mališani će prikazati građevine i ulice gradova koji su na njih ostavili utisak.


Radionice su namenjene deci uzrasta od 5 do 11 godina. Cena ulaznice je 150.00 dinara.
Za radionicu je potrebno prijaviti dete na 021/4899017


ili na .

Kreativna radionica o Bogdanu Šuputu
Kada? 16. mart 2019 . u 11:00 h / Gde? Galerija Matice srpske

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište Spens bebe Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana bez struje Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode servisne informacije servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod maturanti RHMZ Vreme u Novom Sadu horoskop plato spensa novorođenčad betanija gradsko groblje vremenska prognoza novi sad novosađani sahrane