Kreativna radionica o Bogdanu Šuputu

U subotu, 16. marta od 11 do 12.30 sati biće održana kreativna radionica o Bogdanu Šuputu pod nazivom "Četkica, paleta, boje – nek zablista platno moje", za decu uzrasta od 5 do 11 godina.


Na radionici ''Četkica, paleta, boje - nek zablista platno moje'', koja će se održati u subotu, 16. marta od 11.00 do 12.30 sati u Galeriji Matice srpske, mališani će na kratko postati slikari, i to po uzoru na slikara Bogdana Šuputa čiji će ''Autoportret'' videti u stalnoj postavci Galerije. Šuput je otišao u Pariz kako bi što bolje naučio da slika, a u želji da isprate njegove korake u ovom gradu – od zgrade opere do obale Sene – saznaće koja mesta je slikar ovekovečio na svojim platnima. Baš kao što je naš umetnik radio u Parizu, deca će učiti kako se mešaju boje na paleti, koje boje su hladne, a koje tople, i kojim „trikovima” su se služili slikari kako bi što bolje uklopili boje na svom platnu. Poput Šuputovih pariskih ulica, mališani će prikazati građevine i ulice gradova koji su na njih ostavili utisak.


Radionice su namenjene deci uzrasta od 5 do 11 godina. Cena ulaznice je 150.00 dinara.
Za radionicu je potrebno prijaviti dete na 021/4899017


ili na .

Kreativna radionica o Bogdanu Šuputu
Kada? 16. mart 2019 . u 11:00 h / Gde? Galerija Matice srpske

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenja struje elektrovojvodina isključenje vode betanija Novosadski polumaraton četnici klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani JGSP "Novi Sad" novi sad Draža Mihailović novosadsko porodilište Isključenje struje Vreme u Novom Sadu sahrane NATO bombardovanje vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod jkp lisje raspored sahrana novi sad vremenska prognoza novi sad bez struje JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad bez vode jkp novosadska toplana gradsko groblje novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad bebe