OPENS kamper - Futog

Jednom mesečno Omladinski klub OPENS zajedno sa volonterima i kamperom posećuje prigradska naselja grada Novog Sada.
U subotu 16.03. od 10h do 17h družimo se sa mladima iz Futoga. OPENS kamper biće parkiran u dvorištu Poljoprivredne škole sa domom učenika u Futogu, Carice Milice br. 2 gde će mladi imati prilike da se upoznaju sa raznim zanimljivim aktivnostima koje OPENS sprovodi.
Cilj aktivnosti je realizovanje izmeštenog omladinskog rada sa mladima, promovisanje OPENS-a, naših programa i aktivnosti, targetirajući s jedne strane mlade koji nemaju mogućnosti da učestvuju u svakodnevnim sadržajima koje se realizuju u Novom Sadu. Omladinski sektor zajedno sa volonterima, sprovodiće sadržaje koji su zanimljivi za mlade u cilju informisanja mladih o OPENSu, o načinima uključivanja u aktivnosti OPENSa ali i u aktivnosti koje sprovode organizacije koje se finansiraju po OPENS konkursu.

Navedene aktivnosti kreirane su po uzoru na aktivnosti Mobilnog omladinskog kluba koji sprovodi Centar za omladinski rad ️u partnerstvu sa Omladina JAZAS-a Novi Sad Novi Sad.

Posebna zahvalnost ide našim partnerima iz Poljoprivredne škole u Futogu koji su na ustupili dvorište svoje škole za realizaciju ove aktivnosti.

#OPENS2019 #openskamper #novisad #mladi #EYC2019 #volonteri

OPENS kamper - Futog
Kada? 16. mart 2019 . u 10:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza Novosadski polumaraton Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad Draža Mihailović JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje četnici novorođenčad novi sad bebe jkp novosadska toplana Isključenje struje raspored sahrana novi sad NATO bombardovanje novosađani gradsko groblje Vreme u Novom Sadu isključenja struje bez struje elektrovojvodina sahrane betanija vremenska prognoza novi sad isključenje vode bez vode novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo JGSP "Novi Sad"