Radionica pisanja na engleskom: English Up!

Ako si pohađao/la časove engleskog, učili su te kako da se pravilno i formalno izražavaš. Ipak, da li je to znanje koje možeš da preneseš na pisanje bloga, svoju karijeru ili poslovnu komunikaciju? Ako želiš da postaneš guru za pisanje na engleskom, na pravom si mestu!


Šta možeš da očekuješ od radionice?


Da bi mogao/la da propratiš radionicu, potrebno je da imaš najmanje B1 nivo engleskog. Na radionici ćeš naučiti da:
1) prepoznaš česte greške u pisanoj komunikaciji
2) prilagodiš svoj stil različitim stilovima: od ljubavnog pisma do poslovnog emaila
3) i primeniš par jednostavnih trikova kako bi tvoje pisanje bilo profesionalno i lako razumljivo.


Radionicu drži Leana Tajkov, copywriter za jednu IT kompaniju u Španiji. Radionica je nastala kao rezultat njenog studiranja u Americi i Engleskoj, gde je usavršila svoje znanje i naučila da ga primeni u svom poslu.


Radionica je namenjena svima onima koji žele da unaprede svoje znanje i pisanje na engleskom, a fokusirana je na konkretne primere i praktićne vežbe na kojima možeš da primeniš stečeno znanje.
Cena radionice je 2000 dinara, traje 3 sata i ograničena je na 8 polaznika, kako bi svakome mogla da se posveti neophodna pažnja.


Za sva pitanja, pišite na:


Više detalja i prijave na sledećem linku: http://tripsandchucks.com/radionica-pisanja-na-engleskom-english-up/

Radionica pisanja na engleskom: English Up!
Kada? 16. mart 2019 . u 17:00 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište Spens bebe Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana bez struje Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode servisne informacije servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod maturanti RHMZ Vreme u Novom Sadu horoskop plato spensa novorođenčad betanija gradsko groblje vremenska prognoza novi sad novosađani sahrane