Veliki Prezir ~ Saturday night // 16-3-2019 // Brick Bar

Prošlo je tačno dvadeset i dve godine od trenutka kada se u diskografskom sazvežđu pojavio prvi album "Velikog prezira" istoimenog naziva. Usledili su albumi koji su u mnogome pomogli bendu da definiše jedinstven muzički izraz neuporediv sa bilo kojim bendom na ovim prostorima, čuvene "Brazde", "Ruka bez povratka", "Nikadjekraj" i poslednje izdanje koje je bend objavio EP "Svetlost i dim" u decembru 2012. godine.
Sa jedne strane inteligentan, odmeren, poetičan, a sa druge strane raspojasan, razbarušen i beskompromisan... Inteligentni tekstovi, jedinstven pevački stil ovde su praćeni majstorijama gitarskog trojca i gravitacionim bravurama na bubnju. Alternativni rok sastav čiji su članovi ključne figure muzičke subkulture kod nas je od onih koji u pauzama između dve svirke najviše nedostaje! Ne propustite kuriozitet, jedan od najvažnijih gitarskih bendova regiona - 'Veliki prezir'!

Svirka je u subotu,16. marta, u 21:00h.

Ulaz na svirku je 500 dinara,
na dan koncerta 600!

Veliki Prezir ~ Saturday night // 16-3-2019 // Brick Bar
Kada? 16. mart 2019 . u 21:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

jkp novosadska toplana Isključenje struje JGSP "Novi Sad" elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode Vreme u Novom Sadu matičar telep klinika za ginekologiju i akušerstvo novi sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza isključenja struje novosadsko porodilište milorad kapor bez vode betanija bez grejanja Branka Bežanov novosađani novorođenčad servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad bez struje jkp čistoća bebe građanski protesti