Veliki Prezir ~ Saturday night // 16-3-2019 // Brick Bar

Prošlo je tačno dvadeset i dve godine od trenutka kada se u diskografskom sazvežđu pojavio prvi album "Velikog prezira" istoimenog naziva. Usledili su albumi koji su u mnogome pomogli bendu da definiše jedinstven muzički izraz neuporediv sa bilo kojim bendom na ovim prostorima, čuvene "Brazde", "Ruka bez povratka", "Nikadjekraj" i poslednje izdanje koje je bend objavio EP "Svetlost i dim" u decembru 2012. godine.
Sa jedne strane inteligentan, odmeren, poetičan, a sa druge strane raspojasan, razbarušen i beskompromisan... Inteligentni tekstovi, jedinstven pevački stil ovde su praćeni majstorijama gitarskog trojca i gravitacionim bravurama na bubnju. Alternativni rok sastav čiji su članovi ključne figure muzičke subkulture kod nas je od onih koji u pauzama između dve svirke najviše nedostaje! Ne propustite kuriozitet, jedan od najvažnijih gitarskih bendova regiona - 'Veliki prezir'!

Svirka je u subotu,16. marta, u 21:00h.

Ulaz na svirku je 500 dinara,
na dan koncerta 600!

Veliki Prezir ~ Saturday night // 16-3-2019 // Brick Bar
Kada? 16. mart 2019 . u 21:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

sahrane vremenska prognoza gradsko groblje Spens gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenja struje betanija RHMZ jkp lisje novosadsko porodilište bebe servisne informacije raspored sahrana novi sad novosadska policija maturanti Vreme u Novom Sadu klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje horoskop novorođenčad servisne informacije novi sad isključenje vode bez struje Elektrodistribucija Novi Sad novosađani elektrovojvodina