Dečije likovne radionice - Putovanje kroz stari vek

Likovnim radionicama "Putovanje kroz stari vek" Vaši mališani će imati priliku da se kreativno izraze koristeći različite likovne tehnike. Kroz igru će naučiti nešto novo o starom Egiptu, Rimu i Grčkoj.

Radionice će se održavati tokom četiri subote u avgustu sa početkom u 10h, svaka radionica će da obrađuje drugačiju temu. Radionice su za uzrast između 5 i 8 godina.

Autor i realizator radionice: Ivana Kobilarov

Broj učesnika je ograničen na 25 učesnika i važi za sve četiri radionice, molimo zainteresovane roditelje da ispune formular:


https://docs.google.com/forms

Više detalja: https://www.facebook.com/events/548270295947267/?event_time_id=548270299280600

Dečije likovne radionice - Putovanje kroz stari vek
Kada? 17. avgust 2019 . u 10:00 h / Gde? Svilara - kulturna stanica

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosadsko porodilište servisne informacije servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu Vreme u Srbiji betanija Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje novorođenčad bez vode raspored sahrana novi sad porodilište vremenska prognoza novi sad elektrovojvodina sahrane raspored sahrana i ispraćaja bez struje gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo JGSP "Novi Sad" isključenje vode novosađani radosne vesti jkp novosadska toplana jkp lisje štrand novi sad RHMZ