Marunga Selecta u Rizomu.

ko: Marunga Selecta
odakle: Veliki Bečkerek / Banat hardkor

šta: Namerava da napravi presek stanja na rap sceni od sredine osamdesetih pa do dana današnjeg. Možda izbaci i koju stvar iz budućnosti!

kada: petak, 17.01.2020.
gde: Rizom, Jovana Subotića 11

---
* * *
"Rizom" je kolektivni d.i.y. prostor za susrete, druženje, samoorganizovanje, prezentacije, radionice, diskusije, projekcije, izložbe, nezavisno i diy stvaralaštvo i izdavaštvo, igru i dr.

-----
Radimo na stvaranju mesta koje je:
# autonomno, nekomercijalno i samoodrživo (oslanjamo se na sopstvene resurse; mesto se održava prilozima, poklonima, solidarnošću i uzajamnom pomoći; ne oslanjamo se na pomoć države i kapitala, odnosno domaćih/stranih fondacija, institucija i sl.)
# bez hijerarhije (bez vođe, dominacije; sami se organizujemo, dogovaramo, dobrovoljno angažujemo; zajedno odlučujemo o svemu)
# bez netolerancije, mržnje i nasilja (želimo da kreiramo tolerantno, solidarno, nediskriminišuće okruženje, gde se svi osećaju dobro bez obzira na naše međusobne razlike; protivimo se nacionalizmu, fašizmu, rasizmu, seksizmu, homofobiji, transfobiji i bilo kakvom izražavanju mržnje prema manjinama i/ili inače potlačenima i ugnjetavanima u ovom društvu)

Marunga Selecta u Rizomu.
Kada? 17. januar 2020 . u 21:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.