FESTIVAL NOVIH ENERGIJA

ФЕСТИВАЛ НОВИХ ЕНЕРГИЈА У НОВОМ САДУ
“Фестивал нових енергија“ намењен је најмлађима, а одржава се на три дестинације у оквиру МЗ “Гаврило Принцип“ на Новом насељу, у периоду од 02. јуна до 15. септембра.Клуб манекена Новог Сада и МЗ “Гаврило Принцип“ су организовали овај фестивал који ће трајати целог лета. Деци Новог Сада биће понуђене разноврсне активности усмерене на то да код њих подстакну стваралаштво, да им омогуће простор да се искажу и да науче пожељне и позитивне обрасце понашања.
Распоред програма Фестивала објавлјује се свакодневно а на дневном нивоу све активности и информације могу се добити на фејсбук страници FestivalnovihenergijaNoviSad, инстаграм профилу, festivalnovihenergijans и путем мејла
Програми Фестивала усмерени су на развој стваралаштва и креативности деце и младих, кроз различите радионице у свим областима које су битне за њихов развој, а биће обухваћене различите теме, од креирања слободног времена, бонтона, развијања хуманости и слично.
17. јула од 18,00 часова одржаће се велики програм на дечјем игралишту у улици Партизанских база. У програму ће бити подсећанје на заборавлјене игре: скаканје у джаковима, ношенје лопте са препрекама, вештина екипе, цртанје са темом * енергија моје породице*, лимбо данце, трибина са темом * Заштитимо нашу децу * и плеса, игре и представлјанја наших програма за наредни период.

Više detalja: festivalnovihenergijaNoviSad

FESTIVAL NOVIH ENERGIJA
Kada? 17. jul 2018 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 5 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza RHMZ Vreme u Novom Sadu Srbija bebe javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija isključenja struje novosadsko porodilište bez vode vremenska prognoza novi sad OK Vojvodina novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija istraživanje MUP Isključenje struje novosađani zdravlje elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod betanija matičar beograd isključenje vode bez struje vladimir putin odbojkaški klub vojvodina novorođenčad servisne informacije novi sad