Koncert Alice in WonderBand

Prvi onlajn koncert novosadske grupe Alice in WonderBand preko onlajn platforme iz Londona artistlockdown.com iz novosadskog muzičkog studija MrV production.

Većina svetskih muzičara se odlučuje da na ovaj način nastavi kontinuitet i kontakt sa publikom. Svi koji su prethodnih meseci provodili vreme u karantinu, sada treba da se sete umetnika koji su nesebično delili svoje sadržaje i da ih podrže, a posebno nezavisne, samostalne umetnike.

Koncert predstavlja tradicionalnu muziku iz Srbije i zemalja Balkana u novim aranžmanima kroz spoj telesnih perkusija i pevanja: kulturna baština ovog podneblja izvedena na neposredan, uzbudljiv i nesvakidašnji način. Grupa Alice in WonderBand je uspešno nastupala u Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Italiji, Turskoj, zemljama regiona i Srbiji.

Pesme iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Bugarske, Rumunije, Albanije, Mađarske kroz melodije, ritmove, ali i tekstove, opisuju karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima. Ovaj koncert će vas napuniti pozitivnom energijom i vratiti korenima.

Karte za koncert je moguće kupiti elektronski, preko sledećeg linka:
https://artistlockdown.com/aliceinwonderband/

Registracija je jednostavna i u svega nekoliko koraka dobijate pristup koncertu koji se na platformi održava od 21 do 22 h 17. juna. Ulaznica se plaća po uređaju, a ne po osobi. Cene karata su 2 EUR (studenti/nezaposleni), 4 EUR (redovna cena) i 10 EUR (ulaznica + donacija).

Više detalja: http://aliceinwonderband.com/events/alice-in-wonderbands-rika-taka-new-balkan-rhythm/

Koncert Alice in WonderBand
Kada? 17. jun 2020 . u 21:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
2
0

* Sva polja su obavezna

  • Marko Dinjaški

    pre 33 dana i 1 sat

    Ma sta da vam pričam, vrcavo i energično, Jednom rečju razvaljivanje!