Boğaziçi Jazz Choir iz Istanbula

U okviru svoje velike evropske turneje Boğaziçi Jazz Choir iz Istanbula (Turska) održaće koncert i u Novom Sadu. Koncert će se održati u nedelju, 17. marta 2019. u Sinagogi, sa početkom u 20 časova.


Ulaz je slobodan.


Boğaziçi Jazz Choir osnovao je 2011. dirigent Masis Aram Gözbek. Veoma brzo hor je stekao veliku popularnost i postao poznat kao pionir horske kulture u Turskoj. Hor učestvuje u brojnim projektima u Turskoj i nastupa na značajnim događajima i horskim festivalima širom sveta. Uz brojne nagrade koje je osvojio, treba posebno izdvojiti prvo mesto u „Folklor” kategoriji i 13. mesto na ukupnom „INTERKULTUR” svetskom rangiranju 2012. godine, kao i to da je 2016. godine pozvan na prestižni „10. Evropski festival omladinskih horova, Bazel” u Švajcarskoj, gde je bio prva i jedina grupa koja je tamo predstavljala Tursku.


Na celovečernjem koncertu u Sinagogi publici će se predstaviti izvođenjem dela svog širokog repertoara, koji mahom čine horske kompozicije savremenih autora i aranžmani turskih narodnih pesama.

Boğaziçi Jazz Choir iz Istanbula
Kada? 17. mart 2019 . u 20:00 h / Gde? Sinagoga

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

jkp lisje novosadsko porodilište Isključenje struje maturanti isključenje vode elektrovojvodina vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje novorođenčad betanija JKP Vodovod i kanalizacija bebe Spens isključenja struje horoskop novosadska policija RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad Republički hidrometeorološki zavod novosađani gradsko groblje vremenska prognoza novi sad servisne informacije Vreme u Novom Sadu