Boğaziçi Jazz Choir iz Istanbula

U okviru svoje velike evropske turneje Boğaziçi Jazz Choir iz Istanbula (Turska) održaće koncert i u Novom Sadu. Koncert će se održati u nedelju, 17. marta 2019. u Sinagogi, sa početkom u 20 časova.


Ulaz je slobodan.


Boğaziçi Jazz Choir osnovao je 2011. dirigent Masis Aram Gözbek. Veoma brzo hor je stekao veliku popularnost i postao poznat kao pionir horske kulture u Turskoj. Hor učestvuje u brojnim projektima u Turskoj i nastupa na značajnim događajima i horskim festivalima širom sveta. Uz brojne nagrade koje je osvojio, treba posebno izdvojiti prvo mesto u „Folklor” kategoriji i 13. mesto na ukupnom „INTERKULTUR” svetskom rangiranju 2012. godine, kao i to da je 2016. godine pozvan na prestižni „10. Evropski festival omladinskih horova, Bazel” u Švajcarskoj, gde je bio prva i jedina grupa koja je tamo predstavljala Tursku.


Na celovečernjem koncertu u Sinagogi publici će se predstaviti izvođenjem dela svog širokog repertoara, koji mahom čine horske kompozicije savremenih autora i aranžmani turskih narodnih pesama.

Boğaziçi Jazz Choir iz Istanbula
Kada? 17. mart 2019 . u 20:00 h / Gde? Sinagoga

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosadsko porodilište isključenje vode bez vode sahrane novorođenčad matičar JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad betanija bez struje Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje bebe elektrovojvodina jkp čistoća telep novosađani raspored sahrana novi sad bez grejanja milorad kapor JGSP "Novi Sad" novi sad građanski protesti Branka Bežanov