StandUp@Ladovina // BobBG & Filip Perlić //

O komičarima: Oni su, eto vidite pošteni ljudi, bogato nagrađeni za plemeniti posao kojim se bave i umesto psihološkog savetovanja, odabrali su da sve svoje frustracije, čežnje i nedaće podele sa publikom radi nacionalne dobrobiti.

BOB:BG>>>
Svoje bogato poslovno iskustvo pretočio je u formu stand up komedije jer je propao u svakom poslu kojim se do sada bavio. Zato sad radi kao komičar, jer komedija je jedini posao gde ne može da propadne. Ili bude smešan, ili ispadne smešan.
Njegov nastup je svojevrstan lajf-luzer koučing performans u kome on, na neposredan, iskren i originalan način upakovan u britki, brutalni humor, osvetljava probleme običnog čoveka kroz prizmu društvenih i socijalnih fenomena, i pronalazi duhovito rešenje.
(Bob je iz Beograda, prim.ured)

FILIP>>>
Legenda car, kralj, prvak u skoku u dalj. Aj što nije video sunce već nedeljama, sve kao u fazonu pišem nešto, al tek što piše tekstove za event - pa to od Hesea od Šekspira, nigde nema. To majka samo jednom rađa, a i ovo jednom na jedvite jade. Omiljena knjiga mu je 3 musketara, mada ga buni onaj deo sa D'Artanjanom, a posle toga odmah Tihi Don, Marija Puza. Ma nema šta, načitan mali, pogotovo oglasa za posao - drugim rečima večiti student. Završio 3 fakulteta samo jedan diplomirao, i to privatni (a i to preko veze.... )17.3.2019.
20h, 200rsd
Ladovina, Laze Telečkog 3
21000 Novi Sad

Više detalja: https://www.facebook.com/events/797016443995661/

StandUp@Ladovina // BobBG & Filip Perlić //
Kada? 17. mart 2019 . u 20:00 h / Gde? Ladovina Caffe Pub

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novorođenčad četnici jkp lisje servisne informacije novi sad vremenska prognoza bebe novi sad bez struje Elektrodistribucija Novi Sad bez vode Isključenje struje NATO bombardovanje Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište JGSP "Novi Sad" isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina Vreme u Novom Sadu Novosadski polumaraton isključenje vode novosađani raspored sahrana novi sad gradsko groblje Draža Mihailović jkp novosadska toplana betanija