Zoran Kesić Priče i pesme - Novi Sad

Obaramo rekorde u Novom Sadu!
Zoran Kesić po deveti put u svojoj urnebesnoj humorističkoj priredbi "Priče i Pesme".
Priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova I interakcije sa publikom. Trivija: autor na svakoj predstavi deli publici lažne novčanice sa svojim likom I to je specijalno iznenadjenje za sve prisutne. OK, sad više nije iznenadjenje.
Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih tv lica u Srbiji I jedan od najcenjenijih satiričara I humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo I da ga niko neće tužiti za plagijat I kradju. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao I Njuz.net, ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo. U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan I oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža I mačaka.
Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori I najbolnije teme.
Tokom priredbe priča I peva. Otuda I genijalni naziv programa “Priče I pesme”.
Ko bi se toga dosetio? Pa Kesić.
Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema deo materijala namenjen baš toj državi I gradu u kome nastupa. Podrazumeva se, primera radi, da će se u Beču “grčiti u hotelskoj sobi I izbegavati gej semafore” , da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za “Dubai na vodi”, da će u Kanadi tragati za čuvenom “ženinom tetkom”, a da će u Amsterdamu…dobro, nema veze šta će u Amsterdamu, ko zna ko bi ovo mogao da pročita. Na taj način se I njegove priče I pesme, svakim novim nastupom, proširuju I obogaćuju, pa ova priredba dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma. Nakon Ciriha, Dubaija, Beča, Toronta, Amsterdama i Sarajeva, Niša, Novog Sada, Palića, Kotora, Osla, Užica sledeća stanica na Kesićevoj veseloj turneji biće ponovo Novi Sad, po četvrti put! Već sada je sigurno: neće doći avionom.
Kesić inače nikada o sebi ne govori u trećem licu. To rade samo egocentrične, primitivne, samozaljubljene budale. E al ovo je pisanje, to se ne računa.

Zoran Kesić Priče i pesme - Novi Sad
Kada? 17. novembar 2019 . u 20:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 5 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
2

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.