Alternatura br. 5 - Vitezovi na bajsu - ali stvarno!

Ove subote vratićemo se na dva sata u srednji vek i pričamo o viteštvu! 
Okupljamo se u 18 časova ispred Srpskog narodnog pozorišta, i putujemo biciklima do dvorca Eđšeg čiji ambijent će nam pomoći da dočaramo ovonedeljnu temu.

Zanimljivi hobiji inspirišu sve više ljudi, a za organizaciju Zeleni Barjak - Green Banner izrada oklopa i viteške borilačke veštine predstavljaju više od same zabave. Na petoj Alternaturi imaćete prilike da probate oklope i vidite kako izgleda prava viteška borba! 
Zainteresovani će moći da čuju više o viteškom kodu, ali i o kulturnoj stanici Eđšeg koja je podignuta još 1890. godine. Nekadašnja streljana sada je renovirana i predstavlja spomenik kulture, a u Eđšegu se danas organizuju kulturno-umetnička dešavanja, koncerati, takmičenja i drugo. Pridružite se vožnji i proverite kako je biti vitez u 21. veku! 

Alternatura broj 5 biće realizovana uz podršku kulturne stanice Eđšeg, Fondacije Novi Sad 2021 i organizacije Zeleni barjak. 

Kao i do sad, ture su potpuno besplatne, ponesite dobru volju i osveženje i priključite se vožnji i druženju! NKN - Tandem bajseve možete rezervisati slanjem poruke na Facebook stranici, a popularne dvojke će Vas dočekati na početnoj tački!

Alternatura br. 5 - Vitezovi na bajsu - ali stvarno!
Kada? 18. avgust 2018 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad novi sad Republički hidrometeorološki zavod betanija RHMZ mup novi sad vremenska prognoza novi sad Petrovaradin promenada novorođenčad novosađani detelinara klinika za ginekologiju i akušerstvo Spens bebe isključenja struje Srbija tc promenada deca hapšenje odbojka servisne informacije novi sad elektrovojvodina novosadsko porodilište Isključenje struje jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu tržni centar promenada bez struje