Alternatura br. 5 - Vitezovi na bajsu - ali stvarno!

Ove subote vratićemo se na dva sata u srednji vek i pričamo o viteštvu! 
Okupljamo se u 18 časova ispred Srpskog narodnog pozorišta, i putujemo biciklima do dvorca Eđšeg čiji ambijent će nam pomoći da dočaramo ovonedeljnu temu.

Zanimljivi hobiji inspirišu sve više ljudi, a za organizaciju Zeleni Barjak - Green Banner izrada oklopa i viteške borilačke veštine predstavljaju više od same zabave. Na petoj Alternaturi imaćete prilike da probate oklope i vidite kako izgleda prava viteška borba! 
Zainteresovani će moći da čuju više o viteškom kodu, ali i o kulturnoj stanici Eđšeg koja je podignuta još 1890. godine. Nekadašnja streljana sada je renovirana i predstavlja spomenik kulture, a u Eđšegu se danas organizuju kulturno-umetnička dešavanja, koncerati, takmičenja i drugo. Pridružite se vožnji i proverite kako je biti vitez u 21. veku! 

Alternatura broj 5 biće realizovana uz podršku kulturne stanice Eđšeg, Fondacije Novi Sad 2021 i organizacije Zeleni barjak. 

Kao i do sad, ture su potpuno besplatne, ponesite dobru volju i osveženje i priključite se vožnji i druženju! NKN - Tandem bajseve možete rezervisati slanjem poruke na Facebook stranici, a popularne dvojke će Vas dočekati na početnoj tački!

Alternatura br. 5 - Vitezovi na bajsu - ali stvarno!
Kada? 18. avgust 2018 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Elektrodistribucija Novi Sad dan državnosti Vreme u Srbiji bebe Vreme u Novom Sadu bez vode isključenje vode Srbija novi sad Spens elektrovojvodina isključenja struje struja JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad smeće jkp novosadska toplana novosadsko porodilište JGSP "Novi Sad" bez struje servisne informacije novi sad novorođenčad Sretenje vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani Republički hidrometeorološki zavod dan zaljubljenih betanija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević