Alternatura br. 5 - Vitezovi na bajsu - ali stvarno!

Ove subote vratićemo se na dva sata u srednji vek i pričamo o viteštvu! 
Okupljamo se u 18 časova ispred Srpskog narodnog pozorišta, i putujemo biciklima do dvorca Eđšeg čiji ambijent će nam pomoći da dočaramo ovonedeljnu temu.

Zanimljivi hobiji inspirišu sve više ljudi, a za organizaciju Zeleni Barjak - Green Banner izrada oklopa i viteške borilačke veštine predstavljaju više od same zabave. Na petoj Alternaturi imaćete prilike da probate oklope i vidite kako izgleda prava viteška borba! 
Zainteresovani će moći da čuju više o viteškom kodu, ali i o kulturnoj stanici Eđšeg koja je podignuta još 1890. godine. Nekadašnja streljana sada je renovirana i predstavlja spomenik kulture, a u Eđšegu se danas organizuju kulturno-umetnička dešavanja, koncerati, takmičenja i drugo. Pridružite se vožnji i proverite kako je biti vitez u 21. veku! 

Alternatura broj 5 biće realizovana uz podršku kulturne stanice Eđšeg, Fondacije Novi Sad 2021 i organizacije Zeleni barjak. 

Kao i do sad, ture su potpuno besplatne, ponesite dobru volju i osveženje i priključite se vožnji i druženju! NKN - Tandem bajseve možete rezervisati slanjem poruke na Facebook stranici, a popularne dvojke će Vas dočekati na početnoj tački!

Alternatura br. 5 - Vitezovi na bajsu - ali stvarno!
Kada? 18. avgust 2018 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode novosadsko porodilište isključenje vode jkp lisje vremenska prognoza bez struje bebe restorani novi sad RHMZ sahrane gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu servisne informacije novi sad elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija horoskop Isključenje struje betanija raspored sahrana novi sad gradsko groblje matičar novi sad novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje jkp novosadska toplana raspored sahrana i ispraćaja Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad servisne informacije