Srbija i Evropska unija – učimo zajedno o pregovaračkim poglavljima

Tribina „Srbija i Evropska unija – učimo zajedno o pregovaračkim poglavljima“ biće održana u ponedeljak, 18. februara u 18 časova u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač je dr Jelena Todorović Lazić.


Pregovori o pristupanju Srbije Evropskoj uniji formalno su započeli januara 2014. godine u Briselu. Do sada je ukupno otvoreno šesnaest poglavlja, dok su dva poglavlja privremeno zatvorena. Tema tribine biće upravo ta dva poglavlja (25 i 26), ali će se govoriti i o još nekim drugim poglavljima koja su takođe otvorena. Treba istaći da će biti reči i o poglavlju 35 koje se odnosi na normalizaciju odnosa sa Kosovom.


 

Srbija i Evropska unija – učimo zajedno o pregovaračkim poglavljima
Kada? 18. februar 2019 . u 18:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište Spens bebe Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana bez struje Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode servisne informacije servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod maturanti RHMZ Vreme u Novom Sadu horoskop plato spensa novorođenčad betanija gradsko groblje vremenska prognoza novi sad novosađani sahrane