Srbija i Evropska unija – učimo zajedno o pregovaračkim poglavljima

Tribina „Srbija i Evropska unija – učimo zajedno o pregovaračkim poglavljima“ biće održana u ponedeljak, 18. februara u 18 časova u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač je dr Jelena Todorović Lazić.


Pregovori o pristupanju Srbije Evropskoj uniji formalno su započeli januara 2014. godine u Briselu. Do sada je ukupno otvoreno šesnaest poglavlja, dok su dva poglavlja privremeno zatvorena. Tema tribine biće upravo ta dva poglavlja (25 i 26), ali će se govoriti i o još nekim drugim poglavljima koja su takođe otvorena. Treba istaći da će biti reči i o poglavlju 35 koje se odnosi na normalizaciju odnosa sa Kosovom.


 

Srbija i Evropska unija – učimo zajedno o pregovaračkim poglavljima
Kada? 18. februar 2019 . u 18:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenja struje elektrovojvodina isključenje vode betanija Novosadski polumaraton četnici klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani JGSP "Novi Sad" novi sad Draža Mihailović novosadsko porodilište Isključenje struje Vreme u Novom Sadu sahrane NATO bombardovanje vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod jkp lisje raspored sahrana novi sad vremenska prognoza novi sad bez struje JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad bez vode jkp novosadska toplana gradsko groblje novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad bebe