"Marta Bereš one girl show", izuzetna monodrama izuzetne glumice

Izuzetna Marta Bereš, sigurno jedna od najboljih glumica u regionu, dobitnica brojnih nagrada, najblistavije ime čuvenog “Deže Kostolanji” teatra Andraša Urbana, 18. februara stiže u Radio kafe, kada će izvesti svoj, slobodno se može reći glumački masterklas - monodramu “Marta Bereš one girl show”.

Ova predstava priča je o glumici, svim tabuima i predrasudama našeg društva prema ženskom biću na sceni. I prema ženama generalno.

Kroz razne situacije, koje je kao glumica preživela, na duhovit i lucidan način, sa mnogo mere, stila i ukusa, Marta Bereš govori o očekivanjima publike i nadama glumice, sve težoj komunikaciju među ljudima, problemu rodnog i nacionalnog identiteta, licemerju, lažnim autoritetima i “sumnjivoj paučini slave”.

“Radi se o glumici velikog talenta, veštine i lepote, te poezije i scenske energije, ali i čarobne i samokontrole”, kaže kritika.

Sve zajedno razlog je da se vidi jedna odlična predstava sa kabaretskim oreolom. I to prvi put u Srbiji u jednom klubu – u Radio kafeu.

Predstava se Igra na srpskom jeziku.

“Marta Bereš one girl show” počeće u 19 sati.

Karta je 400 dinara.

Karte se prodaju u Radio kafeu.

Radio kafe je u Ulici Svetozara Miletića 45.


Fotografija: Molnar Edvard

Više detalja: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/233606/Februar-u-Radio-kafeu-Gostuju-Gorcin-Stojanovic-i-Marta-Beres-putujemo-u-Amsterdam-slusamo-Dzonija-Kesa.html

"Marta Bereš one girl show", izuzetna monodrama izuzetne glumice
Kada? 18. februar 2020 . u 19:00 h / Gde? Radio Cafe

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.