Aumkar Journey *** Full Moon Special ***

Da bi sveža energija uplivala i Namera se manifestovala, potrebno je osloboditi se ustajalih energija i obrazaca koji ne služe svrsi ~ loše navike, obrasci koji se ponavljaju, uverenja koja nas drže u mestu, samosabotaža, manjak razumevanja. Pun Mesec u Škorpionu važi za najjači i najmoćniji u smislu transformacije i duhovnog rasta. Ovo je odličan period da otpustimo energiju koja nam više ne služi i usporava naš rast. Kada pažnju prebacimo sa problema na poverenje u ritam života, shvatićemo da su sve faze u cilju našeg višeg dobra. Prepuštanje ne znači pasivnost i prihvatanje svega, već je to suptilno otvaranje i poverenje, nasuprot borbi.

Uz vođenu meditaciju po energetskim centrima, uz podršku elemenata prirode i lekovite vibracije zvuka i aroma, otpustićemo sav teret koji nas sprečava da ostvarimo puni potencijal.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/384821472117393/

Aumkar Journey *** Full Moon Special ***
Kada? 18. maj 2019 . u 19:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

raspored sahrana novi sad novosađani Isključenje struje servisne informacije novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode novorođenčad Spens gradsko groblje isključenja struje elektrovojvodina bebe Republički hidrometeorološki zavod jkp novosadska toplana RHMZ bez struje vremenska prognoza novi sad horoskop sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo policija bez vode betanija odbojka Elektrodistribucija Novi Sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad plato spensa Vreme u Novom Sadu