Aumkar Journey *** Full Moon Special ***

Da bi sveža energija uplivala i Namera se manifestovala, potrebno je osloboditi se ustajalih energija i obrazaca koji ne služe svrsi ~ loše navike, obrasci koji se ponavljaju, uverenja koja nas drže u mestu, samosabotaža, manjak razumevanja. Pun Mesec u Škorpionu važi za najjači i najmoćniji u smislu transformacije i duhovnog rasta. Ovo je odličan period da otpustimo energiju koja nam više ne služi i usporava naš rast. Kada pažnju prebacimo sa problema na poverenje u ritam života, shvatićemo da su sve faze u cilju našeg višeg dobra. Prepuštanje ne znači pasivnost i prihvatanje svega, već je to suptilno otvaranje i poverenje, nasuprot borbi.

Uz vođenu meditaciju po energetskim centrima, uz podršku elemenata prirode i lekovite vibracije zvuka i aroma, otpustićemo sav teret koji nas sprečava da ostvarimo puni potencijal.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/384821472117393/

Aumkar Journey *** Full Moon Special ***
Kada? 18. maj 2019 . u 19:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

horoskop almaško groblje elektrovojvodina bez vode servisne informacije novosađani vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad havarija na vodovodu RHMZ bebe štrand betanija EPS matična knjiga rođenih novorođenčad jkp lisje bez struje Miloš Vučević porodilište jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište radosne vesti sahrane horoskopski znaci isključenja struje gradsko groblje raspored sahrana i ispraćaja dunav