Buč Kesidi + Nemi Pesnik // CK 13

Popularni pančevački levoruki indi pop disko rok elektro boj bend duo Buč Kesidi se vraća u Novi Sad i CK13 kako bi promovisao najnoviji singl "Đuskanje ne pomaže"! Pored selekcije hitova sa debi albuma, za ovaj koncert su spremili i nekoliko novih do sada nečuvenih pesama sa predstojećeg drugog albuma.

Buč Kesidi je levoruki disko rokenrol duo iz Pančeva, potpisan za izdavačku kuću Kontra. Iza sebe ima debi album "Posesivno-ospulsivni hospul" koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su "Jaa (imam plaan)", "Draga?", "Kafe aparat", i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima. Krajem prošle godine izbacili su radijski hit "Nema ljubavi u klubu", prvi singl sa nadolazećeg drugog albuma, koji je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka...). Poslednji singl koji je izašao u aprilu, "Đuskanje ne pomaže", već dobija još bolje kritike i potvrđuje njihovu težnju ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu.

Buč Kesidi čine:
Luka Racić - Gitara i efekti
Zoran Zarubica - Bubanj i elektronika

Đuskanje ne pomaže:
https://www.youtube.com/watch?v=anidC6e9tJE

Na koncertu ćete moći da uzmete:
CD Nema ljubavi u klubu - 300 RSD
CD Posesivno-ospulsivni hospul - 500RSD
Majica Nema ljubavi u klubu - 1000 RSD

Lokalna podrška nem¡pesnik :x je autorski bend iz Novog Sada nastao 2018. godine. Objedinjujući u sebi želju da bude autentičan deo naših prostora, a da pritom učini omaž najvećim svetskim bendovima dvadeset i prvog veka, bend peva o ovdašnjim životima i sudbinama, koristeći muzičke inspiracije koje dolaze sa raznih krajeva sveta i iz raznih žanrova.

https://www.youtube.com/watch?v=jlUPVBXF5pI

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Buč Kesidi + Nemi Pesnik // CK 13
Kada? 18. maj 2019 . u 21:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

gradsko groblje novosađani bez vode porodilište dunav bebe bez struje havarija na vodovodu horoskopski znaci raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje elektrovojvodina sahrane RHMZ jkp novosadska toplana štrand almaško groblje jkp lisje betanija novosadsko porodilište Miloš Vučević raspored sahrana novi sad novorođenčad radosne vesti servisne informacije horoskop matična knjiga rođenih vremenska prognoza novi sad EPS servisne informacije novi sad