Put oko sveta - najbolji basket 3x3

Najbolji basket 3x3 timovi sveta spremni su za turnir, a Novosađani će imati priliku da se takmiče sa njima u popularnoj igri “Put oko sveta“18. maja na terenima šoping centra Promenada od 11 do 13 časova.


Svi oni koji žele da se oprobaju u ovoj košarkaškoj igri, mogu da se prijave od 10. do 17. maja putem sajta https://promenadanovisad.rs/ .


Šest najboljih basketaša potiču upravo iz Novog Sada te će svaki od njih predvoditi po jednu ekipu na svojevrsnom zagrevanju za predstojeći turnir u centru grada. Takmičari će biti u prilici da budu u ekipi sa Markom Savićem, Dušanom Bulutom, Stefanom Stojačićem, Markom Žderom, Dejanom Majstorovićem ili trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem. Prijavljeni će biti raspoređeni u 6 ekipa, a u finalu će se naći najbolji iz 6 timova, dok će pobednici takmičenja, oni koji osvoje prva tri mesta, dobiti nagrade iz šoping centra Promenada od Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centra i Proteini.si.

Put oko sveta - najbolji basket 3x3
Kada? 18. maj 2019 . u 11:00 h / Gde? TC Promenada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 10 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

  • Aleksa

    pre 3 dana i 4 sata

    Prijava za put oko sveta

servisne informacije Vreme u Novom Sadu novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad sahrane javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana RHMZ raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad Isključenje struje novorođenčad gradsko groblje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević maturanti bez struje plato spensa Republički hidrometeorološki zavod novosađani bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza isključenja struje betanija Spens Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina bebe isključenje vode horoskop