Put oko sveta - najbolji basket 3x3

Najbolji basket 3x3 timovi sveta spremni su za turnir, a Novosađani će imati priliku da se takmiče sa njima u popularnoj igri “Put oko sveta“18. maja na terenima šoping centra Promenada od 11 do 13 časova.


Svi oni koji žele da se oprobaju u ovoj košarkaškoj igri, mogu da se prijave od 10. do 17. maja putem sajta https://promenadanovisad.rs/ .


Šest najboljih basketaša potiču upravo iz Novog Sada te će svaki od njih predvoditi po jednu ekipu na svojevrsnom zagrevanju za predstojeći turnir u centru grada. Takmičari će biti u prilici da budu u ekipi sa Markom Savićem, Dušanom Bulutom, Stefanom Stojačićem, Markom Žderom, Dejanom Majstorovićem ili trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem. Prijavljeni će biti raspoređeni u 6 ekipa, a u finalu će se naći najbolji iz 6 timova, dok će pobednici takmičenja, oni koji osvoje prva tri mesta, dobiti nagrade iz šoping centra Promenada od Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centra i Proteini.si.

Put oko sveta - najbolji basket 3x3
Kada? 18. maj 2019 . u 11:00 h / Gde? TC Promenada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 14 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

  • Aleksa

    pre 93 dana i 11 sati

    Prijava za put oko sveta

Kać klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje servisne informacije novorođenčad Vreme u Novom Sadu štrand Elektrodistribucija Novi Sad JGSP "Novi Sad" servisne informacije novi sad isključenja struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Srbiji sahrane novosađani raspored sahrana i ispraćaja bez struje isključenje vode vremenska prognoza novi sad jkp lisje raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište Hitna pomoć Republički hidrometeorološki zavod betanija elektrovojvodina bebe bez vode