Čarobna frula - SNP

Naime, u petak, 18. septembra u 13 i 15 časova u Dunavskom parku ( na ulazu u park, kod Pozorišta mladih), hor, orkestar i solisti opere Srpskog narodnog pozorišta izvešće Mocartovu operu za decu – Čarobna frula.


Čarobna frula SNP-a je posebna još i zato što i publika učestvuje u predstavi, prepuštajući uživanju u operskim arijama i koreografijama koje izvode solisti i članovi Hora, u muzičkim bravurama našeg Orkestra, predvođeni maestrom Jevtićem, vrcavom humoru naratora, maštovitoj scenografiji, koji će dočarati ovu operu. 


Opera za decu nije nova pojava u svetu, ali pokazuje trend kojim ide Opera Srpskog narodnog pozorišta – edukovati opersku publiku od malih nogu. Istraživanja pokazuju da roditelji koji podstiču izloženost svoje dece raznovrsnim melodijama pružaju mališanima ne samo priliku da se zabave i uživaju već im takođe pomažu da razviju osnovne muzičke sposobnosti. To prepoznaje i kompanija Univerexport koja će pre i posle predstave slaviti rođendan u parku uz sokiće i čokoladu za našu publiku.

Čarobna frula - SNP
Kada? 18. septembar 2020 . u 13:00 h / Gde? Dunavski park

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
4
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.