Tenet

Tenet
Petak 18. septembar od 19:00

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blokbaster koji je režirao i napisao fantastični Kristofer Nolan, poznat po mega uspešnim filmovima Početak, Memento, Betmen trilogija, Dunkirk, Interstellar… Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih.

Džon David Vašington glavni je protagonista novog Sci-Fi akcijskog spektakla Kristofera Nolana, kratkog, ali jasnog naziva “Tenet.” Naoružan samo jednom rečju - Tenet - i boreći se za opstanak celog sveta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena. Inverzija. Nije putovanje kroz vreme.

Ulaznica 250,00

NAPOMENA: Poštovani posetioci,
rad bioskopa sprovodiće se uz poštovanje svih mera bezbednosti koje predlaže Vlada R. Srbije i Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. U bioskopskoj sali raspored sedenja je izmenjen i podrazumeva razmak od jednog sedišta između posetilaca. Pre ulaska u bioskopsku salu biće obavezna dezinfekcija ruku i obuće. Svi zaposleni i posetioci bioskopa imaće obavezu da nose zaštitnu masku. Radi bolje organizovanosti i bezbednosti posetilaca blagovremeno kupite ulaznice na blagajni Centra radnim danima od 9-14h. Molimo sve posetioce da ukoliko osete simptome virusa ostanu kod kuće.
Hvala na razumevanju i dobro došli

Više detalja: https://www.facebook.com/bioskop.kcmladost

Tenet
Kada? 18. septembar 2020 . u 19:00 h / Gde? KC "Mladost"

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.