OneBeat Balkans i specijalni gost Marko Louis u Novom Sadu

OneBeat Balkans stiže u Novi Sad!

OneBeat Balkans okuplja 15 društveno angažovanih muzičara i muzičarki iz Srbije, Hrvatske, Albanije, Kosova, Makedonije i Amerike, koji od 1. februara, kada je projekat počeo, zajedno borave, putuju po Balkanu i stvaraju novu muziku i multidisciplinarna dela.

Koncert u CK13 u Novom Sadu deo je turneje koja obuhvata svirke u Prištini, Skoplju, Tirani i Zagrebu, a svaki od ovih nastupa je jedinstven.

Kao specijalni gost, na novosadskom koncertu, uz OneBeat Balkans ekipu muzičara nastupiće i vrsni muzičar, pevač, tekstopisac i producent Marko Louis.

OneBeat je globalni pokret koji veruje u promene nastale kroz projekte kulturne diplomatije, a ovo je prvi put da se održava na Balkanu.

Ulaz je besplatan.

Radujemo se druženju!

OneBeat Balkans i specijalni gost Marko Louis u Novom Sadu
Kada? 19. februar 2019 . u 21:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novorođenčad glaukom Mika Antić bebe Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija očni pritisak Miroslav Antić Isključenje struje novosađani telep isključenja struje servisne informacije novi sad matičar klinika za ginekologiju i akušerstvo građanski protesti jkp čistoća novosadsko porodilište zdravlje milorad kapor isključenje vode Dalibor Rožić Elektrodistribucija Novi Sad bez struje vremenska prognoza novi sad betanija elektrovojvodina jkp novosadska toplana Republički hidrometeorološki zavod