Revija šešira

Sonja Simeonović je rođena u Novom Sadu. Kao student ekonomije koji beži od knjige počinje da se bavi ručnim radom (nakit, tkanje, štrikanje prstima). 

Od kraja 2014. njena glavna okupacija postaju letnji šeširi, izrađuje ih od prirodnih materijala od kojih je najpoznatiji lan. Šešire voli od kad zna za sebe. Oni za nju nisu samo hobi. Oni su elegancija, šarm i umetničko delo. Vole da je po šeširu poznaju.

Šešir, više od modnog dodatka. Retro inspiracija koja poziva na individualnost, suprotstavljajući se diktaturi uniformnosti. Naglašava ženstvenost, a nije prenisko postavljen. Asocira na dostojanstvo. Neki kažu da promeniti šešir ujedno znači promeniti mišljenje, pogled, stav…

Sonja Simeonović je imala revije u Novom Sadu, Zrenjaninu, Subotici. Pozivamo Vas na njenu šestu reviju, koja će se održati u CK13, 19. jula u 20h.


“Volim šesire zbog kojih srce kuca brže”
Philip Treacy, dizajner

“Fantastični šeširi daju mi mogućnost da sanjam”
Bjork

Revija šešira
Kada? 19. jul 2018 . u 20:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
2
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode Republički hidrometeorološki zavod tajne horoskopa klinika za ginekologiju i akušerstvo istraživanje prognoza vremena horoskopski znaci bebe Vreme u Novom Sadu novosadska policija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija jkp novosadska toplana vojvodina ns seme bez struje Isključenje struje Spens elektrovojvodina horoskop vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija novosađani Elektrodistribucija Novi Sad novi sad isključenja struje novorođenčad zdravlje servisne informacije novi sad isključenje vode