Revija šešira

Sonja Simeonović je rođena u Novom Sadu. Kao student ekonomije koji beži od knjige počinje da se bavi ručnim radom (nakit, tkanje, štrikanje prstima). 

Od kraja 2014. njena glavna okupacija postaju letnji šeširi, izrađuje ih od prirodnih materijala od kojih je najpoznatiji lan. Šešire voli od kad zna za sebe. Oni za nju nisu samo hobi. Oni su elegancija, šarm i umetničko delo. Vole da je po šeširu poznaju.

Šešir, više od modnog dodatka. Retro inspiracija koja poziva na individualnost, suprotstavljajući se diktaturi uniformnosti. Naglašava ženstvenost, a nije prenisko postavljen. Asocira na dostojanstvo. Neki kažu da promeniti šešir ujedno znači promeniti mišljenje, pogled, stav…

Sonja Simeonović je imala revije u Novom Sadu, Zrenjaninu, Subotici. Pozivamo Vas na njenu šestu reviju, koja će se održati u CK13, 19. jula u 20h.


“Volim šesire zbog kojih srce kuca brže”
Philip Treacy, dizajner

“Fantastični šeširi daju mi mogućnost da sanjam”
Bjork

Revija šešira
Kada? 19. jul 2018 . u 20:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
2
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod bez vode odbojkaški klub vojvodina Srbija novi sad zdravlje novosađani istraživanje novorođenčad vladimir putin servisne informacije novi sad MUP Vreme u Novom Sadu betanija bebe vremenska prognoza novi sad isključenje vode vremenska prognoza elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija bez struje isključenja struje novosadsko porodilište OK Vojvodina Isključenje struje RHMZ beograd matičar