Revija šešira

Sonja Simeonović je rođena u Novom Sadu. Kao student ekonomije koji beži od knjige počinje da se bavi ručnim radom (nakit, tkanje, štrikanje prstima). 

Od kraja 2014. njena glavna okupacija postaju letnji šeširi, izrađuje ih od prirodnih materijala od kojih je najpoznatiji lan. Šešire voli od kad zna za sebe. Oni za nju nisu samo hobi. Oni su elegancija, šarm i umetničko delo. Vole da je po šeširu poznaju.

Šešir, više od modnog dodatka. Retro inspiracija koja poziva na individualnost, suprotstavljajući se diktaturi uniformnosti. Naglašava ženstvenost, a nije prenisko postavljen. Asocira na dostojanstvo. Neki kažu da promeniti šešir ujedno znači promeniti mišljenje, pogled, stav…

Sonja Simeonović je imala revije u Novom Sadu, Zrenjaninu, Subotici. Pozivamo Vas na njenu šestu reviju, koja će se održati u CK13, 19. jula u 20h.


“Volim šesire zbog kojih srce kuca brže”
Philip Treacy, dizajner

“Fantastični šeširi daju mi mogućnost da sanjam”
Bjork

Revija šešira
Kada? 19. jul 2018 . u 20:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
2
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

klinika za ginekologiju i akušerstvo uskrs sremski karlovci raspored sahrana novi sad sahrane bez vode Isključenje struje Kać elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje vremenska prognoza novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad servisne informacije bebe isključenje vode servisne informacije novi sad bez struje novorođenčad Hitna pomoć jkp lisje gradsko groblje odbojka Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu betanija novi sad novosađani JGSP "Novi Sad"