Trening za radioničarski rad

Centar za omladinski rad poziva mlade iz Novog Sada da se prijave na učešće na treningu / obuci za radioničarski rad koja će se održati u Novom Sadu od 19. do 21. jula 2018. godine.

Trening je namenjen mladima uzrasta 18 do 30 godina koji žive na teritoriji grada Novog Sada, a koji će nakon treninga imati mogućnost da samostalno planiraju i realizuju radionice za svoje vršnjake.
Takođe, tokom meseca avgusta planirano je održavanje treninga ,,Lažna sloboda“ koji je namenjen svim učesnicima obuke za radioničarski rad, a o terminima ovog treninga bićete obavešteni u najkraćem mogućem roku.

Više informacija o treningu, kao i formular za online prijavu možete pronaći na linku.

Trening se održava u periodu od 19. do 21. jula, sledećom dinamikom:
– četvrtak i petak (19. i 20. jul) – u poslepodnevnim časovima
– subota (21. jul) – ceo dan.

Rok za prijavu je 15. jul, 23:59h, a već 16. jula bićete obavešteni o rezultatima konkursa.
Za sva dodatna pitanja ili informacije, možete kontaktirati Dajnu na 065/585-94-76 ili putem mejla: .

Trening se realizuje kao deo projekta ,,Lažna sloboda – kako je mladi vide“ koji je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade i pokreta IOGT-NTO.

Više detalja: https://www.czor.org/poziv-za-ucesce-na-treningu/

Trening za radioničarski rad
Kada? 19. jul 2018 . u 17:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Vreme u Novom Sadu bez struje novorođenčad elektrovojvodina betanija novosadsko porodilište Spens novi sad petrovaradinska tvrđava horoskopski znaci isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zdravlje klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija tajne horoskopa Elektrodistribucija Novi Sad istraživanje servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad vojvodina ns seme Republički hidrometeorološki zavod prognoza vremena bez vode isključenje vode horoskop bebe Isključenje struje novosađani