Teško je reći zbogom

”TEŠKO JE REĆI ZBOGOM” - dramatična komedija Mira Gavrana


U dramskom tekstu “Teško je reći zbogom” susrećemo se s neobičnim bračnim trouglom. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, “istine” će postati “laži”, a “laži” će postati “istine”.


Predstavu “Teško je reći zbogom” Mire Gavrana mnogi kritičari su ocenili kao dramatičnu komediju koja će vas nasmejati i zapitati. Pratimo jedan običan mladi bračni par koji pokušava da se odupre materijalnim načelima koje mu sredina nameće. Da li brak može mirno opstati po pravilima koja se nameću… “uradićemo to i to samo kad se steknu uslovi” ?


A koji su to uslovi koje čekamo?


Ako se slažete s tvrdnjom da su muško-ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću – onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati.


Sala je klimatizovana!


uloge :


ENA – Nina Janković


TEA – Nevena Ristić


DAVOR – Ivan Mihailović


REŽIJA: Marija Lipkovski


SCENOGRAFIJA: Marija Simović


MUZIKA – Marko Louis


KOSTIM – ISKON MODE (http://www.iskonmode.rs)


IZVRŠNI PRODUCENT: Teatar VIHOR

Više detalja: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/9-pozorite/2706-teko-je-reci-zbogom

Teško je reći zbogom
Kada? 19. jun 2019 . u 20:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novorođenčad RHMZ jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad Vreme u Srbiji isključenje vode radosne vesti novi sad Republički hidrometeorološki zavod štrand klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani betanija novosadsko porodilište sahrane servisne informacije bez struje raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina jkp lisje isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad gradsko groblje porodilište raspored sahrana novi sad Vreme u Novom Sadu JGSP "Novi Sad" bez vode bebe