Teško je reći zbogom

”TEŠKO JE REĆI ZBOGOM” - dramatična komedija Mira Gavrana


U dramskom tekstu “Teško je reći zbogom” susrećemo se s neobičnim bračnim trouglom. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, “istine” će postati “laži”, a “laži” će postati “istine”.


Predstavu “Teško je reći zbogom” Mire Gavrana mnogi kritičari su ocenili kao dramatičnu komediju koja će vas nasmejati i zapitati. Pratimo jedan običan mladi bračni par koji pokušava da se odupre materijalnim načelima koje mu sredina nameće. Da li brak može mirno opstati po pravilima koja se nameću… “uradićemo to i to samo kad se steknu uslovi” ?


A koji su to uslovi koje čekamo?


Ako se slažete s tvrdnjom da su muško-ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću – onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati.


Sala je klimatizovana!


uloge :


ENA – Nina Janković


TEA – Nevena Ristić


DAVOR – Ivan Mihailović


REŽIJA: Marija Lipkovski


SCENOGRAFIJA: Marija Simović


MUZIKA – Marko Louis


KOSTIM – ISKON MODE (http://www.iskonmode.rs)


IZVRŠNI PRODUCENT: Teatar VIHOR

Više detalja: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/9-pozorite/2706-teko-je-reci-zbogom

Teško je reći zbogom
Kada? 19. jun 2019 . u 20:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani elektrovojvodina novosadsko porodilište Republički hidrometeorološki zavod Novo groblje u Petrovaradinu vremenska prognoza novi sad JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad isključenja struje Isključenje struje servisne informacije Zavod za transfuziju krvi Vojvodine klinički centar vojvodine jkp novosadska toplana bez vode bebe jkp lisje sahrane RHMZ vremenska prognoza isključenje vode bez struje centralno groblje u Futogu servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija novorođenčad gradsko groblje