Sergio Lounge / ENSH / WDWRM @dom b612

Ensh

Ensh je art-pop projekat producenta Milenka Vujoševića, koji već godinama unazad stvara i uznemirava Severnu Ameriku i Evropu.

Redefinišući postavke žanra Ensh uspešno kreira autentičnu i jedinstvenu viziju elektro-popa uz snažnu bas podlogu, izražen sint zvuk i dominantan glas.

Prvi album “Belgrade”, objavljen 2013-te, kolekcija je neurotičnih numera promenljive dinamike, koje pričaju priču o povratku u rodni Beograd iz daleke Kanade. 2015-te godine, drugi album “Both Of Them Milenko” donosi novi kvalitet muzičkog izraza, uz jači fokus na ritam i beat, i pesme na engleskom i srpskom jeziku.

U susret najnovijem albumu, na kome vredno radi, nizu se singlovi poput obrade “Krokodili dolaze” (malog omaža Eletkričnom orgazmu), preko uspešne saradnje sa dobropoznatim lokalnim producentom Memetom na singlu “Gender Bending”, do najnovijeg singla “Krtice” koji daškom rok zvuka unosi novu vrednost u već prepoznatljivi stil.

Ensh je atrakcija koju je neophodno ne samo zvučno već i vizuelno doživeti, kako kroz oštre i esperimentalne spotove tako i kroz energijom nabijene žive performanse. Na permanentnoj turneji, već godinama unazad, svirao je festivale poput Beer Gardena u Beogradu, Canadian Music Week-a u Torontu, Electric Picnic festivala u Irskoj i Exit-a. Ovog proleća ponovo kreće na put u tandemu sa pionirom elektro zvuka, Sergio Lounge, gde će regionu predstaviti novi singl i novi live act.

--
Sergio Lounge

Sergio Lounge, dvadesetčetvorogodišnji tastaraturista iz Beograda, uspešno se bavi muzikom i srodnim aktivnostima od malena. Pre nego što je pronašao svoj žanr i svoj instrument, oprobao se u raznim sastavima svirajući gitaru, bas gitaru, flautu, kontrabas. Žanr koji je prihvatio na kraju najbolje pristaje njegovom imenu – lounge muzika, sa primesama diska, italo-diska, šlagera i eksperimentalne muzike.

Ljubav prema njegovom instrumentu, tastaturi, javila se pre par godina. Originalno razmatrajući da nauči da svira klavijaturu, nije uspeo da nadje odgovarajući model koji ce savršeno pristajati njegovoj jedinstvenoj personi. U naletu inspiracije, kači svoju šarenu tastaturu oko vrata i započinje koncertnu aktivnost.

Suprotno ustaljenom mišljenju, Sergio nikada nije svirao pisaću mašinu. Izlet u te vode ostavlja za svoj unplugged koncert 2018-e godine.

--
WDWRM

Nalazeći inspiraciju u literarnoj sferi, WDWRM cilja da bude odjek metafikcijskih priča o gubitku, melanholiji i kajanju, u kojima jedna nečista, beznačajna vrsta crva igra ulogu posmatrača i svedoka. Njihove impresije su utkane u boje i slojeve zvuka, i šalju umetnika i publiku na put u zajedničku introspekciju i samospoznaju.

Sergio Lounge / ENSH / WDWRM @dom b612
Kada? 19. maj 2017 . u 22:00 h / Gde? dom b-612

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 7 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

klinika za ginekologiju i akušerstvo sremski karlovci kosovo i metohija novosadsko porodilište Ciklonizacija Goran Bajšanski horoskop isključenje vode Mirjana Bursać vremenska prognoza novi sad Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza bebe policija matičar novosadski sajam Predškolska ustanova Radosno detinjstvo novorođenčad betanija Hitna pomoć bez vode RHMZ novosađani elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod novosadska policija isključenja struje Isključenje struje servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija