Međunarodni festival nauke i obrazovanja

Međunarodni festival nauke i obrazovanja održaće se u subotu i nedelju, 18. i 19. maja u centralnom kampusu Univerziteta u Novom Sadu.


Radno vreme Festivala je od 10 do 18 časova, a ulaz je besplatan. 


Raznovrstan edukativan, interaktivan i zanimljiv program festivala obuhvatiće preko 60 radionica iz tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih, društvenih, humanističkih i medicinskih nauka i umetnosti, koje su namenjene širokoj publici, različitih uzrasta i interesovanja. Cilj manifestacije je promocija nauke, uz predstavljanje savremenih dostignuća i aktuelnih istraživanja u svetu i kod nas.

 

U realizaciji programa Festivala učestvovaće fakulteti i instituti Univerziteta u Novom Sadu: Filozofski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Pravni fakultet, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Tehnološki fakultet, Medicinski fakultet, Ekonomski fakultet, Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin", Pedagoški fakultet, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Akademija umetnosti, Naučni institut za prehrambene tehnologije i Institut Biosens, kao i gosti Festivala: Vojvođanski IKT klaster, Istraživačko-razvojni institut RT-RK u saradnji sa kompanijom OBLO Living, Poljoprivredna škola sa domom učenika – Futog, Medicinska škola "Hipokrat" i OŠ "Simeon Aranicki" u Staroj Pazovi.

 

Organizator Festivala je Univerzitet u Novom Sadu, a generalni pokrovitelj Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

 

 
Međunarodni festival nauke i obrazovanja
Kada? 19. maj 2019 . / Gde? Univerzitet u Novom Sadu

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani elektrovojvodina štrand novorođenčad servisne informacije novi sad Vreme u Srbiji gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija porodilište isključenje vode RHMZ bez vode Vreme u Novom Sadu isključenja struje servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana radosne vesti JGSP "Novi Sad" raspored sahrana i ispraćaja Republički hidrometeorološki zavod bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana novi sad sahrane betanija bebe novosadsko porodilište jkp lisje vremenska prognoza novi sad