Zatvaranje koncertne sezone 2018/2019.

Dirigent: Lavard Skou Larsen (Austrija)
Solisti: Priska Benoa (Francuska), klavir i Mladen Čolić (Srbija/Francuska), klavir

Program:

Gabrijel Fore: Svita „Peleas i Melizanda“, op. 80
Fransis Pulenk: Koncert za dva klavira i orkestar u d – molu
Ludvig van Betoven: Simfonija br. 7 u A – duru , opus 92


U nedelju, 19. maja, Vojvođanski simfonijski orkestar zatvara koncertnu sezonu 2018/19. u Sinagogi sa početkom u 20 časova. Kao solisti će nastupiti pijanisti Mladen Čolić (Srbije/Franucka) i Priska Benoa (Francuska). Koncert će početi Svitom „Peleas i Melizanda“ Gabrijela Forea, nakon koje će se predstaviti solisti Koncertom za dva klavira i orkestar u d-molu, Fransisa Pulenka. Na kraju, Vojvođanski simfonijski orkestar će zatvoriti koncertnu sezonu Simfonijom br.7 u A -duru, Ludviga van Betovena. Za dirigentskim pultom će biti Lavard Skou Larsen, brazilski dirigent i violinista.

*Prodaja ulaznica po ceni od 500,00 dinara je u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/II) od petka 10. maja, svakog radnog dana od 8 do 14 časova, kao i dva sata pre početka koncerta na mestu događaja.
Popust od 50% je obezbeđen za studente i penzionere.

Zatvaranje koncertne sezone 2018/2019.
Kada? 19. maj 2019 . u 20:00 h / Gde? Sinagoga

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

jkp lisje Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina gradsko groblje Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode bebe odbojka jkp novosadska toplana JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode plato spensa Spens isključenja struje raspored sahrana novi sad sahrane vremenska prognoza novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop Isključenje struje servisne informacije novosađani novosadsko porodilište servisne informacije novi sad bez struje betanija Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ