Zatvaranje koncertne sezone 2018/2019.

Dirigent: Lavard Skou Larsen (Austrija)
Solisti: Priska Benoa (Francuska), klavir i Mladen Čolić (Srbija/Francuska), klavir

Program:

Gabrijel Fore: Svita „Peleas i Melizanda“, op. 80
Fransis Pulenk: Koncert za dva klavira i orkestar u d – molu
Ludvig van Betoven: Simfonija br. 7 u A – duru , opus 92


U nedelju, 19. maja, Vojvođanski simfonijski orkestar zatvara koncertnu sezonu 2018/19. u Sinagogi sa početkom u 20 časova. Kao solisti će nastupiti pijanisti Mladen Čolić (Srbije/Franucka) i Priska Benoa (Francuska). Koncert će početi Svitom „Peleas i Melizanda“ Gabrijela Forea, nakon koje će se predstaviti solisti Koncertom za dva klavira i orkestar u d-molu, Fransisa Pulenka. Na kraju, Vojvođanski simfonijski orkestar će zatvoriti koncertnu sezonu Simfonijom br.7 u A -duru, Ludviga van Betovena. Za dirigentskim pultom će biti Lavard Skou Larsen, brazilski dirigent i violinista.

*Prodaja ulaznica po ceni od 500,00 dinara je u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/II) od petka 10. maja, svakog radnog dana od 8 do 14 časova, kao i dva sata pre početka koncerta na mestu događaja.
Popust od 50% je obezbeđen za studente i penzionere.

Zatvaranje koncertne sezone 2018/2019.
Kada? 19. maj 2019 . u 20:00 h / Gde? Sinagoga

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

sahrane Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja vremenska prognoza jkp lisje isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište servisne informacije betanija horoskop bebe Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez vode raspored sahrana novi sad Hitna pomoć novorođenčad restorani novi sad elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad matičar novi sad Vreme u Novom Sadu gradsko groblje jkp novosadska toplana RHMZ