ITkonekt 2018

Po prvi put u Srbiju i Novi Sad dolazi kreator CSS-a, zatim bivši direktor razvoja u PayPalu i predstavnici iz Microsofta iz Amerike. Ekskluzivno će Novosađani moći da slušaju iz prve ruke šta je novo u C#7 i šta nas očekuje u C#8, zatim o .NET Core 2.1 koji još nije ni u upotrebi i slično.
Svi oni koji još nisu obezbedili svoje mesto na konferenciji, trebalo bi da požure, pošto je broj mesta ograničen. Konferencija se održava 20. i 21. aprila u Master centru. Više informacija se može pronaći na linku.


Količine podataka i informacija u modernom svetu rastu enormnom brzinom, a da bi se oni efikasno smestili koristi se cloud tehnologija. Do 2020-te godine upotreba cloud-a će značajno porasti, a većina kompanija će morati da koristi ovu tehnologiju. Kako zaštiti te podatke, koji su moderni načini za to i šta nam budućnost donosi, objasniće Jonathan LeBlanc, specijalista iz Amerike na konferenciji u Novom Sadu 20. i 21. aprila.


Jedna od tema o kojima će se govoriti na konferenciji je popularna tema o Blockchain-u, a iskustva će podeliti srpski startup-i koji su prikupili za kratko vreme milione evra zahvaljujući Blockchain-u. IT predavači iz Amerike i Evrope koji dolaze u Novi Sad inače govore na najvećim svetskim IT konferencijama, i ovo je jedinstvena prilika za Novosađane da ih čuju u svom gradu.


Paralelno sa konferencijom u Master centru 20. i 21. aprila će biti održan IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan uz PRIJAVU.

ITkonekt 2018
Kada? 20. april 2018 . / Gde? Novosadski sajam

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu bebe zdravlje novorođenčad sremska kamenica novosadsko porodilište bez grejanja OK Vojvodina pokrajinska vlada elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod begeč isključenje vode bez vode novi sad isključenje grejanja novosađani Isključenje struje horoskop betanija vremenska prognoza novi sad ljubavni horoskop servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija tajne horoskopa horoskopski znaci isključenja struje Srbija jkp novosadska toplana