ITkonekt 2018

Po prvi put u Srbiju i Novi Sad dolazi kreator CSS-a, zatim bivši direktor razvoja u PayPalu i predstavnici iz Microsofta iz Amerike. Ekskluzivno će Novosađani moći da slušaju iz prve ruke šta je novo u C#7 i šta nas očekuje u C#8, zatim o .NET Core 2.1 koji još nije ni u upotrebi i slično.
Svi oni koji još nisu obezbedili svoje mesto na konferenciji, trebalo bi da požure, pošto je broj mesta ograničen. Konferencija se održava 20. i 21. aprila u Master centru. Više informacija se može pronaći na linku.


Količine podataka i informacija u modernom svetu rastu enormnom brzinom, a da bi se oni efikasno smestili koristi se cloud tehnologija. Do 2020-te godine upotreba cloud-a će značajno porasti, a većina kompanija će morati da koristi ovu tehnologiju. Kako zaštiti te podatke, koji su moderni načini za to i šta nam budućnost donosi, objasniće Jonathan LeBlanc, specijalista iz Amerike na konferenciji u Novom Sadu 20. i 21. aprila.


Jedna od tema o kojima će se govoriti na konferenciji je popularna tema o Blockchain-u, a iskustva će podeliti srpski startup-i koji su prikupili za kratko vreme milione evra zahvaljujući Blockchain-u. IT predavači iz Amerike i Evrope koji dolaze u Novi Sad inače govore na najvećim svetskim IT konferencijama, i ovo je jedinstvena prilika za Novosađane da ih čuju u svom gradu.


Paralelno sa konferencijom u Master centru 20. i 21. aprila će biti održan IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan uz PRIJAVU.

ITkonekt 2018
Kada? 20. april 2018 . / Gde? Novosadski sajam

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

štrand Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija RHMZ raspored sahrana novi sad vremenska prognoza novi sad Isključenje struje Vreme u Srbiji bebe Elektrodistribucija Novi Sad novosađani betanija servisne informacije novi sad elektrovojvodina servisne informacije isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane jkp lisje novorođenčad isključenja struje bez vode vrućine u novom sadu JGSP "Novi Sad" Hitna pomoć raspored sahrana i ispraćaja bez struje novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija