ITkonekt 2018

Po prvi put u Srbiju i Novi Sad dolazi kreator CSS-a, zatim bivši direktor razvoja u PayPalu i predstavnici iz Microsofta iz Amerike. Ekskluzivno će Novosađani moći da slušaju iz prve ruke šta je novo u C#7 i šta nas očekuje u C#8, zatim o .NET Core 2.1 koji još nije ni u upotrebi i slično.
Svi oni koji još nisu obezbedili svoje mesto na konferenciji, trebalo bi da požure, pošto je broj mesta ograničen. Konferencija se održava 20. i 21. aprila u Master centru. Više informacija se može pronaći na linku.


Količine podataka i informacija u modernom svetu rastu enormnom brzinom, a da bi se oni efikasno smestili koristi se cloud tehnologija. Do 2020-te godine upotreba cloud-a će značajno porasti, a većina kompanija će morati da koristi ovu tehnologiju. Kako zaštiti te podatke, koji su moderni načini za to i šta nam budućnost donosi, objasniće Jonathan LeBlanc, specijalista iz Amerike na konferenciji u Novom Sadu 20. i 21. aprila.


Jedna od tema o kojima će se govoriti na konferenciji je popularna tema o Blockchain-u, a iskustva će podeliti srpski startup-i koji su prikupili za kratko vreme milione evra zahvaljujući Blockchain-u. IT predavači iz Amerike i Evrope koji dolaze u Novi Sad inače govore na najvećim svetskim IT konferencijama, i ovo je jedinstvena prilika za Novosađane da ih čuju u svom gradu.


Paralelno sa konferencijom u Master centru 20. i 21. aprila će biti održan IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan uz PRIJAVU.

ITkonekt 2018
Kada? 20. april 2018 . / Gde? Novosadski sajam

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje bez vode servisne informacije novi sad centralno groblje u Futogu RHMZ prognoza vremena isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod MUP Srbije isključenje vode gradsko groblje dunav Vreme u Novom Sadu sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje bebe novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina raspored sahrana novi sad servisne informacije novosađani novorođenčad bez struje betanija matičar novi sad JKP Gradsko zelenilo