Brkovi u Novom Sadu / Novosadski sajam - Hala 6

BRKOVI U NOVOM SADU 20. APRILA!
Zagrebački bend, Brkovi, će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert će se održati u subotu 20. aprila u Hali 6 Novosadskog sajma. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara možete kupiti u Gigs Tixu u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra 12, pored Trčike) i u celoj prodajnoj mreži ( gigstix.com/prodajnamreza ), kao i online putem sajta www.gigstix.com .
Zagrepčani su do sada imali nekoliko nezaboravnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su oni poslednjih godina bili rasprodati danima pre održavanja. Atmofera na koncertima je bila euforična, te se „brkati mladići“ sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.
Sredinom prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, sedmi po redu, pod nazivom “Hormon sreće”, a potom su ga jesenas promovisali širom regiona. Svakako posebno treba izdvojiti dva spektakla, onaj u zagrebačkom Domu sportova 20.10. i onaj koji je održan u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 03. novembra prošle godine, što je ujedno bio i njihov najveći i najposećeniji samostalni nastup u Srbiji. Na koncertu u Hali 6 Novosadskog Sajma publika će biti u prilici da pored pesama sa poslednjeg albuma „Hormon sreće“ posluša i presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.
Broj ulaznica je ograničen, a organizatori apeluju da na vreme kupite svoj primerak pošto se više puta pokazalo da na Brkovima u Novom Sadu često ne bude dovoljno mesta za sve.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/1074484862736845/

Brkovi u Novom Sadu / Novosadski sajam - Hala 6
Kada? 20. april 2019 . u 21:00 h / Gde? Novosadski sajam

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode vremenska prognoza sahrane Republički hidrometeorološki zavod RHMZ restorani novi sad betanija horoskop novosađani jkp novosadska toplana Isključenje struje jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad bez struje elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje servisne informacije novi sad horoskopski znaci Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode novorođenčad bebe isključenja struje novosadsko porodilište servisne informacije