Aumkar Journey Full Moon Special

Poseban termin Aumkar putovanja, posvećen februarskom "Snežnom" Mesecu

Februar je mesec kada učimo da se adaptiramo tokovima života, prirodnim procesima, poverenju i predaji onome što jeste.
Da bi sveža energija uplivala i Namera se manifestovala, potrebno je osloboditi se ustajalih energija i obrazaca koji ne služe svrsi ~ loše navike, obrasci koji se ponavljaju, uverenja koja nas drže u mestu, samosabotaža, manjak razumevanja. Snežni Mesec ~ pun Mesec 19.2. u znaku je Vage, što je savršena priliika da učimo balans i ljubav prema sebi.
Vreme je da se uskladimo sa unutrašnjom istinom, i prihvatimo sopstvenu jedinstvenost i podelimo darove sa svetom.

Uz vođenu meditaciju po energetskim centrima, uz podršku elemenata prirode i lekovite vibracije zvuka i aroma, otpustićemo sav teret koji nas sprečava da ostvarimo puni potencija.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/251835889042471/

Aumkar Journey Full Moon Special
Kada? 20. februar 2019 . u 19:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Spens Hitna pomoć novosađani bez vode elektrovojvodina servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad Isključenje struje servisne informacije Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza isključenja struje sahrane jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo sremski karlovci novosadsko porodilište novi sad raspored sahrana novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novorođenčad isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod betanija bebe bez struje Vreme u Novom Sadu RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje