Aumkar Journey Full Moon Special

Poseban termin Aumkar putovanja, posvećen februarskom "Snežnom" Mesecu

Februar je mesec kada učimo da se adaptiramo tokovima života, prirodnim procesima, poverenju i predaji onome što jeste.
Da bi sveža energija uplivala i Namera se manifestovala, potrebno je osloboditi se ustajalih energija i obrazaca koji ne služe svrsi ~ loše navike, obrasci koji se ponavljaju, uverenja koja nas drže u mestu, samosabotaža, manjak razumevanja. Snežni Mesec ~ pun Mesec 19.2. u znaku je Vage, što je savršena priliika da učimo balans i ljubav prema sebi.
Vreme je da se uskladimo sa unutrašnjom istinom, i prihvatimo sopstvenu jedinstvenost i podelimo darove sa svetom.

Uz vođenu meditaciju po energetskim centrima, uz podršku elemenata prirode i lekovite vibracije zvuka i aroma, otpustićemo sav teret koji nas sprečava da ostvarimo puni potencija.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/251835889042471/

Aumkar Journey Full Moon Special
Kada? 20. februar 2019 . u 19:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana dan državnosti betanija elektrovojvodina bez struje novi sad bebe Spens Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje Sretenje vremenska prognoza novi sad dan zaljubljenih Srbija Republički hidrometeorološki zavod bez vode Vreme u Srbiji NURDOR novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu matičar servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad novosađani vremenska prognoza isključenje vode Rumenka JGSP "Novi Sad"