Language Club

Pozdrav svima!
Nova sezona Language Cluba počinje od 20. januara :)

Jezici koje ćemo imati na događaju su:
- arapski
- engleski
- francuski
- nemački
- mađarski
- italijanski
- ruski
- srpski
- španski

Kao i uvek, naš plan u #LangClubNS je da okupimo polaznike svih nivoa, tečne i nativne govornike različitih jezika i pružimo im priliku da se upoznaju sa drugim zaljubljenicima u jezik, razmene i vežbaju jezike, kao i podele znanje iz svojih kultura.

Događaj će se održati u centru Novog Sada u Radio Cafeu gde će biti postavljeni zasebni stolovi za svaki jezik. Slobodni ste da se pridružite razgovoru na bilo kojem jeziku na kom želite da vežbate ili možda samo slušate.

Svi se ohrabruju da se slobodno šetaju naokolo, druže se, sklapaju prijatelje i naravno, što više govore na svom ciljnom jeziku.

Lista jezika na kojima će se govoriti će se ažurirati tokom nedelje.

*** VAŽNO ***
Ako znate nativne govornike bilo kojeg stranog jezika koji se trenutno nalaze u Novom Sadu i želite da se pridruže događaju - molimo vas da ih obavestite o tome - što se više nativnih pridruži nama, to će iskustvo biti bolje za sve!

PS. Molimo lajkujte našu Facebook stranicu, pridružite se našoj grupi Language Club Novi Sad Community, kako biste bili u toku sa svim budućim događajima i tagujte nas #LangClubNS kako biste nam pomogli da delimo informacije o klubu!

Više detalja: www.facebook.com/LangClubNS

Language Club
Kada? 20. januar 2020 . u 20:00 h / Gde? Radio Cafe

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.