Trening za radioničarski rad

Centar za omladinski rad poziva mlade iz Novog Sada da se prijave na učešće na treningu / obuci za radioničarski rad koja će se održati u Novom Sadu od 19. do 21. jula 2018. godine.

Trening je namenjen mladima uzrasta 18 do 30 godina koji žive na teritoriji grada Novog Sada, a koji će nakon treninga imati mogućnost da samostalno planiraju i realizuju radionice za svoje vršnjake.
Takođe, tokom meseca avgusta planirano je održavanje treninga ,,Lažna sloboda“ koji je namenjen svim učesnicima obuke za radioničarski rad, a o terminima ovog treninga bićete obavešteni u najkraćem mogućem roku.

Više informacija o treningu, kao i formular za online prijavu možete pronaći na linku.

Trening se održava u periodu od 19. do 21. jula, sledećom dinamikom:
– četvrtak i petak (19. i 20. jul) – u poslepodnevnim časovima
– subota (21. jul) – ceo dan.

Rok za prijavu je 15. jul, 23:59h, a već 16. jula bićete obavešteni o rezultatima konkursa.
Za sva dodatna pitanja ili informacije, možete kontaktirati Dajnu na 065/585-94-76 ili putem mejla: .

Trening se realizuje kao deo projekta ,,Lažna sloboda – kako je mladi vide“ koji je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade i pokreta IOGT-NTO.

Više detalja: https://www.czor.org/poziv-za-ucesce-na-treningu/

Trening za radioničarski rad
Kada? 20. jul 2018 . u 17:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez struje novosađani bez vode vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina bebe MUP odbojkaški klub vojvodina vremenska prognoza novi sad isključenja struje isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod istraživanje Vreme u Novom Sadu servisne informacije novi sad novosadsko porodilište OK Vojvodina zdravlje vladimir putin klinika za ginekologiju i akušerstvo novi sad beograd Isključenje struje RHMZ matičar javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novorođenčad Srbija betanija