Radionica "Upravljanje vremenom"

EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje besplatnu radionicu "Upravljanje vremenom". :) Ona će biti održana u ponedeljak, 20.05. sa početkom od 16h u Infopolisu (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).

Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi koje bi trebalo da pomognu učesnicima u tome.

Ona je namenjena mladima (15-30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem maila (sa naznakom upravljanje vremenom) i sa sledećim podacima ( ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon , e-mail adresa, kao i da navedete šta vas je motivisalo da se prijavite za ovu radionicu) na . Učešće je potpuno besplatno.Krajnji rok za prijave je subota 18.5.2019. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. :)

Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family lab inspirativnih seminara. #OPENS2019 #mojopeNS #EYC2109


Dobrodošli :)

Radionica "Upravljanje vremenom"
Kada? 20. maj 2019 . u 16:00 h / Gde? Infopolis omladinski centar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosadsko porodilište isključenje vode novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje horoskop novosađani Hitna pomoć matičar novi sad betanija vremenska prognoza servisne informacije novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenja struje bebe raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja RHMZ jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija sahrane bez vode Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod gradsko groblje restorani novi sad