Radionica "Upravljanje vremenom"

EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje besplatnu radionicu "Upravljanje vremenom". :) Ona će biti održana u ponedeljak, 20.05. sa početkom od 16h u Infopolisu (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).

Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi koje bi trebalo da pomognu učesnicima u tome.

Ona je namenjena mladima (15-30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem maila (sa naznakom upravljanje vremenom) i sa sledećim podacima ( ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon , e-mail adresa, kao i da navedete šta vas je motivisalo da se prijavite za ovu radionicu) na . Učešće je potpuno besplatno.Krajnji rok za prijave je subota 18.5.2019. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. :)

Voditelj radionice je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family lab inspirativnih seminara. #OPENS2019 #mojopeNS #EYC2109


Dobrodošli :)

Radionica "Upravljanje vremenom"
Kada? 20. maj 2019 . u 16:00 h / Gde? Infopolis omladinski centar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

plato spensa novorođenčad horoskop servisne informacije bez vode RHMZ isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad Isključenje struje Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad bebe novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina gradsko groblje isključenja struje Spens sahrane novosađani servisne informacije novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez struje policija betanija odbojka JKP Vodovod i kanalizacija