Ko je rekao: Mjau?

Predstava „Ko je rekao mjau?“ upoznaje decu sa osnovnim bojama i kako se mešanjem osnovnih boja stvaraju nove. Upoznaje ih i sa raznim životinjama i njihovim karakteristikama, sa glasovima kojima se oglašavaju.
„Ko je rekao mjau?“ je predstava i za decu i za njihove roditelje, jer daje nove ideje kako da se zajedno igraju, stumulišući ih da eksperimentišu bojama. Lako pevljive pesme pružaju mogućnost da ih deca već u toku same predstave zapevaju. Predstava budi i istraživački duh o upoznavanju sveta.


Porodična predstava za decu do 6 godina, njihove roditelje i učitelje.


Njeno izvođenje nikada nije identično – drugačije je jer pruža mogućnost da deca sama biraju ko će biti glavni lik i kako će se on zvati, pa čak da odrede i njegov karakter. Nakon predstave deca dobijaju i domaći zadatak, da oboje bojanku koju su dobili. Ovo je porodična predstava jer pomaže u kumunikaciji između dece i roditelja.


To je veoma zahtevan zadatak i za same glumce. Pre svega, to je susret sa najmlađima, koji su najosetljiviji deo publike. Za većinu njih će ovo možda biti i prvi dolazak u pozorište.


„Ko je rekao mjau?“ je priča o jednom šarenom gradiću i o životinjama – njegovim stanovnicima i njihovim odnosima.


NAPOMENE ZA PUBLIKU:

 

*Ulaznice moraju imati i deca i roditelji.

*Svako dete starije od 2 godine mora da ima ulaznicu.

*Ulaznice se mogu rezervisati putem telefona 021/521-826.

*Rezervisane ulaznice moraju se preuzeti najkasnije 60 minuta

*pre početka predstave, u protivnom puštaju se u prodaju.

*Kada predstava počne u salu se ne može ući.

*Već kupljene ulaznice ne mogu se vraćati niti menjati (osim u slučaju otkazivanja predstave).

Radno vreme blagajne:

Utorak-petak:

10 – 20 časova i

Subota i nedelja:

09 – 13 časova

 

Ponedeljkom blagajna ne radi osim kada tog dana ima predstava.

 

Ko je rekao: Mjau?
Kada? 20. septembar 2018 . u 18:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JKP Vodovod i kanalizacija bebe isključenje vode horoskop novosađani Isključenje struje raspored sahrana novi sad betanija Vreme u Srbiji Republički hidrometeorološki zavod sahrane isključenja struje Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina matičar novi sad detelinara bez struje servisne informacije novi sad gradsko groblje klinika za ginekologiju i akušerstvo nevreme horoskopski znaci protest novorođenčad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode servisne informacije jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište