Trizma - Challenging Traditional

Trizma - Challenging Traditional.


Trizma dolazi u Novi Sad. Dođite u Startit Centar 20. septembra od 18:00 do 21:00, i upoznajte se sa novim mogućnostima zaposlenja.


Ulaz i piće su besplatni!


Izazov tradicionalnom načinu radaDođi i dobićeš korisne savete koji ti mogu pomoći u tvom ličnom i profesionalnom razvoju. Upoznaj se sa mnogim zanimljivim ljudima koji će sa tobom podeliti svoja iskustva i znanja iz različitih oblasti. Pokaži nam svoju kreativnost i pripremi se za mnoga iznenađenja.


Ovde neće biti tradicionalne priče, "Ko smo" i "Šta mi radimo".
Ovaj događaj je mesto gde će se čuti tvoj glas, a mi ćemo sa tobom podeliti naše znanje i iskustvo, da ti pomognemo da usmeriš svoj fokus i energiju na produktivan način.


*************************************


 www.trizma.com


Trizma - Challenging Traditional
Kada? 20. septembar 2018 . u 18:00 h / Gde? Startit centar Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novorođenčad horoskop vojvodina ns seme isključenja struje horoskopski znaci Spens vremenska prognoza novi sad Isključenje struje novosadska policija istraživanje Republički hidrometeorološki zavod Srbija isključenje vode novi sad elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana Elektrodistribucija Novi Sad bebe Vreme u Novom Sadu zdravlje betanija novosadsko porodilište servisne informacije novi sad novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo Dom zdravlja Novi Sad bez vode tajne horoskopa bez struje