Trizma - Challenging Traditional

Trizma - Challenging Traditional.


Trizma dolazi u Novi Sad. Dođite u Startit Centar 20. septembra od 18:00 do 21:00, i upoznajte se sa novim mogućnostima zaposlenja.


Ulaz i piće su besplatni!


Izazov tradicionalnom načinu radaDođi i dobićeš korisne savete koji ti mogu pomoći u tvom ličnom i profesionalnom razvoju. Upoznaj se sa mnogim zanimljivim ljudima koji će sa tobom podeliti svoja iskustva i znanja iz različitih oblasti. Pokaži nam svoju kreativnost i pripremi se za mnoga iznenađenja.


Ovde neće biti tradicionalne priče, "Ko smo" i "Šta mi radimo".
Ovaj događaj je mesto gde će se čuti tvoj glas, a mi ćemo sa tobom podeliti naše znanje i iskustvo, da ti pomognemo da usmeriš svoj fokus i energiju na produktivan način.


*************************************


 www.trizma.com


Trizma - Challenging Traditional
Kada? 20. septembar 2018 . u 18:00 h / Gde? Startit centar Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

sahrane javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija betanija detelinara matičar novi sad horoskopski znaci bebe isključenje vode novosađani servisne informacije novi sad nevreme gradsko groblje Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad bez struje novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod jkp lisje Vreme u Srbiji novosadsko porodilište protest raspored sahrana novi sad Vreme u Novom Sadu klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode elektrovojvodina servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje horoskop