Trizma - Challenging Traditional

Trizma - Challenging Traditional.


Trizma dolazi u Novi Sad. Dođite u Startit Centar 20. septembra od 18:00 do 21:00, i upoznajte se sa novim mogućnostima zaposlenja.


Ulaz i piće su besplatni!


Izazov tradicionalnom načinu radaDođi i dobićeš korisne savete koji ti mogu pomoći u tvom ličnom i profesionalnom razvoju. Upoznaj se sa mnogim zanimljivim ljudima koji će sa tobom podeliti svoja iskustva i znanja iz različitih oblasti. Pokaži nam svoju kreativnost i pripremi se za mnoga iznenađenja.


Ovde neće biti tradicionalne priče, "Ko smo" i "Šta mi radimo".
Ovaj događaj je mesto gde će se čuti tvoj glas, a mi ćemo sa tobom podeliti naše znanje i iskustvo, da ti pomognemo da usmeriš svoj fokus i energiju na produktivan način.


*************************************


 www.trizma.com


Trizma - Challenging Traditional
Kada? 20. septembar 2018 . u 18:00 h / Gde? Startit centar Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Spens servisne informacije novi sad horoskop Republički hidrometeorološki zavod dan državnosti Srbija JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novosadsko porodilište bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje struja bez vode novorođenčad Vreme u Srbiji novi sad novosađani Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu isključenje vode dan zaljubljenih betanija zdravlje elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana