Humanitarni koncert za male heroje

Humanitarna fondacija “Prvi Korak” i marketinška agencija Authentic zajedno sa Gerila Barom u četvrtak 21.02. u Novom Sadu organizuje humanitarni koncert, sa ciljem da se skupi deo sredstava potrebnih za kupovinu robotizovanog sistema LokomatPro za rehabilitaciju dece sa poteškoćama u kretanju i razvoju. Želja fondacije je da taj sistem pokloni gradu Novom Sadu, kako bi on bio dostupan besplatno što većem broju dece kojoj je potreban.


Na koncertu će svirati tri novosadska benda Fyn, UV, i Sleepless, koji će svoje honorare od te večeri donirati fondaciji. Uz honorare muzičara, fondaciji će biti donirana sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za koncert, kao i deo prometa samog bara.

Humanitarni koncert za male heroje
Kada? 21. februar 2019 . u 22:00 h / Gde? Gerila Bar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza betanija novosadsko porodilište četnici servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu Branka Bežanov jkp čistoća Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje bez vode bez struje elektrovojvodina novosađani novorođenčad JGSP "Novi Sad" telep sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo novi sad raspored sahrana novi sad Petrovaradin bebe jkp lisje isključenje vode Draža Mihailović bez grejanja