Humanitarni koncert za male heroje

Humanitarna fondacija “Prvi Korak” i marketinška agencija Authentic zajedno sa Gerila Barom u četvrtak 21.02. u Novom Sadu organizuje humanitarni koncert, sa ciljem da se skupi deo sredstava potrebnih za kupovinu robotizovanog sistema LokomatPro za rehabilitaciju dece sa poteškoćama u kretanju i razvoju. Želja fondacije je da taj sistem pokloni gradu Novom Sadu, kako bi on bio dostupan besplatno što većem broju dece kojoj je potreban.


Na koncertu će svirati tri novosadska benda Fyn, UV, i Sleepless, koji će svoje honorare od te večeri donirati fondaciji. Uz honorare muzičara, fondaciji će biti donirana sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za koncert, kao i deo prometa samog bara.

Humanitarni koncert za male heroje
Kada? 21. februar 2019 . u 22:00 h / Gde? Gerila Bar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenje vode raspored sahrana novi sad Isključenje struje sahrane Vreme u Novom Sadu novorođenčad bez vode jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad betanija isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo Spens bebe maturanti Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad plato spensa horoskop gradsko groblje bez struje novosađani servisne informacije novosadsko porodilište vremenska prognoza