Koncert u Mraku / Dimitrije Beljanski

Dimitrije Beljanski, student III godine kompozicije na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu, održaće u KC Labu autorsko veče pod nazivom "Koncert u mraku" u sredu 21. novembra. Ovom prilikom bićete u prilici da čujete njegove kompozicije za klavir u izvođenju samog autora. Ono po čemu je ovaj koncert jedinstven je to što će se ceo koncert održati u potpunom mraku. Publika će imati priliku da legne na prostirke i da se potpuno posveti auditivnom doživljaju muzike kroz opuštajuće zvuke klavira.

S obzirom na specifičnost ovog događaja, napominjemo da će koncert početi tačno u 21h, i zbog očuvanja koncetracije, naknadni ulazak neće biti dozvoljen. Koncert će trajati sat vremena. Možete sa sobom poneti bilo šta (omiljeno ćebe ili jastuk) što će vam učiniti maksimalnu udobnost pri ležanju.

Ulaz: 100 dinara

Program:
"Studija #1"
Svita "Plovidba"
"Fermioni i Bozoni"
"Sonata no.1"
"Za Ninu"

Više detalja: https://www.facebook.com/events/447244595679918/?active_tab=about

Koncert u Mraku / Dimitrije Beljanski
Kada? 21. novembar 2018 . u 21:05 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez grejanja JKP Vodovod i kanalizacija novi sad bez vode Vreme u Novom Sadu OK Vojvodina pokrajinska vlada novorođenčad begeč betanija Isključenje struje jkp novosadska toplana Srbija sremska kamenica zdravlje isključenje vode novosadsko porodilište vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje tajne horoskopa servisne informacije novi sad novosađani ljubavni horoskop elektrovojvodina horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe isključenje grejanja horoskopski znaci