Koncert u Mraku / Dimitrije Beljanski

Dimitrije Beljanski, student III godine kompozicije na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu, održaće u KC Labu autorsko veče pod nazivom "Koncert u mraku" u sredu 21. novembra. Ovom prilikom bićete u prilici da čujete njegove kompozicije za klavir u izvođenju samog autora. Ono po čemu je ovaj koncert jedinstven je to što će se ceo koncert održati u potpunom mraku. Publika će imati priliku da legne na prostirke i da se potpuno posveti auditivnom doživljaju muzike kroz opuštajuće zvuke klavira.

S obzirom na specifičnost ovog događaja, napominjemo da će koncert početi tačno u 21h, i zbog očuvanja koncetracije, naknadni ulazak neće biti dozvoljen. Koncert će trajati sat vremena. Možete sa sobom poneti bilo šta (omiljeno ćebe ili jastuk) što će vam učiniti maksimalnu udobnost pri ležanju.

Ulaz: 100 dinara

Program:
"Studija #1"
Svita "Plovidba"
"Fermioni i Bozoni"
"Sonata no.1"
"Za Ninu"

Više detalja: https://www.facebook.com/events/447244595679918/?active_tab=about

Koncert u Mraku / Dimitrije Beljanski
Kada? 21. novembar 2018 . u 21:05 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenja struje elektrovojvodina isključenje vode raspored sahrana novi sad RHMZ policija sahrane novosađani gradsko groblje štrand betanija jkp lisje servisne informacije Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bebe novorođenčad novosadsko porodilište Vreme u Srbiji sremska kamenica klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje servisne informacije novi sad Futog vremenska prognoza novi sad bez vode