Projekcija filma "Izdajnici i patriote: branioci i braniteljke ljudskih prava"

Projekcija filma "Izdajnici i patriote: branioci i braniteljke ljudskih prava" održaće se u četvrtak, 21. novembra od 19 časova u Omladinskom centru CK13.


EU info kutak, u saradnji sa Institutom za Evropske poslove i CK13, organizuje projekciju ovog filma.

 

Nakon projekcije, koja traje 30 minuta, biće održana i debata o stanju ljudskih prava u Srbiji.

 

Projekat "Ko brani branitelje" podržan je od Evropske unije i već dve godine se aktivno bavi pitanjem izazova i problema sa kojima se u Srbiji suočavaju pripadnici organizacija ili pojedinci koji se zalažu za zaštitu ljudskih prava u najširem smislu. Jedan od rezultata rada su Bezbednosne smernice za branitelje ljudskih prava koje na vrlo praktičan način usmeravaju organizacije i pojedince kako bi tokom svog rada za bolje društvo bili što bolje zaštićeni od različitih vrsta pritisaka, napada i izazova sa kojima se mogu susresti.

 

Ulaz je besplatan.
Projekcija filma "Izdajnici i patriote: branioci i braniteljke ljudskih prava"
Kada? 21. novembar 2019 . u 19:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

betanija novorođenčad elektrovojvodina jkp lisje zodijak dnevni horoskop bez vode Dom zdravlja Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja Nebojša Stefanović isključenje vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskop bebe isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad horoskopski znaci novosadsko porodilište novosađani servisne informacije novi sad bez struje Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza štrajk poštara sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje