Party Like It's 1999: Level Up

Nakon što smo izvanredno proslavili naš 4. rođendan, vreme je da nastavimo punom parom napred i da vas uvedemo u letnju sezonu PLI99 žurki. Tokom četiri godine rada, uvek smo se trudili da ostanemo sveži i u skladu sa Vašim zeljama. Stoga je došlo vreme za male inovacije koje će dodatno da doprinesu još luđoj atmosferi, ali da biste videli i doživeli šta spremamo za Vas, morate da zapišete 22. Jun u svoje kalendare i da dođete na vrhunski provod koji Vam spremamo!
Lock'd je zadužen da svojim raznovrsnim muzičkim katalogom (RnB, Hip Hop, Trap, Pop, Dancehall) i pozitivnom energijom pruža provod na novoj razini! Hvala Vam što na sve ove godine podržavate i verujte nam na reč kada Vam kazemo da je ovo tek početak!

Ulaz:
Pre ponoći: 200 dinara
Posle ponoći: 300 dinara

Zabranjeno unošenje hrane i svih pića.

Party Like It's 1999: Level Up
Kada? 22. jun 2019 . u 22:00 h / Gde? Firchie Think Tank Studio

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JKP Gradsko zelenilo prognoza vremena klinika za ginekologiju i akušerstvo MUP Srbije novosađani bebe sahrane bez struje novosadsko porodilište RHMZ Isključenje struje raspored sahrana novi sad gradsko groblje centralno groblje u Futogu JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad elektrovojvodina servisne informacije jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod betanija dunav Elektrodistribucija Novi Sad bez vode isključenje vode servisne informacije novi sad matičar novi sad Vreme u Novom Sadu isključenja struje novorođenčad