Party Like It's 1999: Level Up

Nakon što smo izvanredno proslavili naš 4. rođendan, vreme je da nastavimo punom parom napred i da vas uvedemo u letnju sezonu PLI99 žurki. Tokom četiri godine rada, uvek smo se trudili da ostanemo sveži i u skladu sa Vašim zeljama. Stoga je došlo vreme za male inovacije koje će dodatno da doprinesu još luđoj atmosferi, ali da biste videli i doživeli šta spremamo za Vas, morate da zapišete 22. Jun u svoje kalendare i da dođete na vrhunski provod koji Vam spremamo!
Lock'd je zadužen da svojim raznovrsnim muzičkim katalogom (RnB, Hip Hop, Trap, Pop, Dancehall) i pozitivnom energijom pruža provod na novoj razini! Hvala Vam što na sve ove godine podržavate i verujte nam na reč kada Vam kazemo da je ovo tek početak!

Ulaz:
Pre ponoći: 200 dinara
Posle ponoći: 300 dinara

Zabranjeno unošenje hrane i svih pića.

Party Like It's 1999: Level Up
Kada? 22. jun 2019 . u 22:00 h / Gde? Firchie Think Tank Studio

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

klisa bebe JKP Vodovod i kanalizacija KCV novosadska policija novosađani isključenja struje Isključenje struje JGSP "Novi Sad" betanija Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje bez struje servisne informacije isključenje vode novosadsko porodilište klinički centar vojvodine jkp novosadska toplana sahrane novi sad matičar novi sad šoping centar promenada promenada novorođenčad elektrovojvodina servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad Spens