Poetski kabare: ''Da, to su bili dani''

‘’DA, TO SU BILI DANI’’
Da li su ''dobra stara vremena” zaista bila dobra i mogu li se ona oživeti makar kroz poeziju i tadašnju muziku saznaćemo u muzičko – poetskom kabareu „Da, to su bili dani”

posle 15 godina postojanja ove kabaretske predstave i tek malo do njenog 300-tog odigravanja i novosađani će 22. juna 2019 u pozorištu mladih od 20.30 sati, ponovo imati priliku da je pogledaju i budu deo njenog izvođenja.

Kabare je kombinacija stihova Duška Trifunovića, Laze Kostića, Miloša Crnjanskog, Tina Ujevića i anegdota o poznatim ličnostima poput Zorana Radmilovića i Brane Petrovića uz muziku Santane, Erika Kleptona, Vaje kon Dios, Bijelog dugmeta, Azre, Indeksa, Đorđa Balaševića, Josipe Lisac i mnogih drugih. Akteri ističu da je ovaj kabare pokušaj da ožive neka prošla muzička i poetska vremena i da podsete na izvore i uzore koji su uticali na formiranje njihovih ličnosti. U kabareu učestvuju glumci Narodnog pozorišta u Beogradu Nebojša Dugalić i Boris Pingović uz muzičku pratnju Nine Ćosić i Vojislava Savića.

Ulaznice, po cenama od 1.100,00 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.000,00 dinara za redove od 13. do 17., a 900,00 dinara za ceo balkon, možete nabaviti u knjižari ‘'MALA VELIKA KNJIGA'', u holu ''POZORIŠTA MLADIH'', kao i kroz prodajnu mrežu i na blagajni ''GIGSTIX''a.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/1023953141327507/

Poetski kabare: ''Da, to su bili dani''
Kada? 22. jun 2019 . u 20:30 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 5 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije Republički hidrometeorološki zavod betanija novorođenčad Zavod za transfuziju krvi Vojvodine jkp lisje bebe jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu novosađani RHMZ isključenje vode bez struje klinički centar vojvodine elektrovojvodina javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad sahrane isključenja struje centralno groblje u Futogu klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište gradsko groblje vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija bez vode raspored sahrana novi sad Novo groblje u Petrovaradinu Isključenje struje