OPENS škola DJ-inga "Omladinski vibe"

U današnje vreme, deluje veoma jednostavno postati DJ.

Dostupnost muzike, opreme, informacija - doveli su do prave salve onih koji to žele i pokušavaju, pa ipak - mali je procenat onih koji uspeju da se pozicioniraju na sceni i ostvare zapaženu karijeru.

U čemu je tajna?
Koji su faktori bitni, postoje li presudni i odlučujući?

Škola DJ-inga zamišljena je kao mesto na kom će učesnici imati priliku da saznaju više o ovoj temi, da razmenjuju svoja iskustva, nauče osnove mixanja i uvežbavaju DJ veštine na profesionalnoj opremi.

Radionice će se realizovati u Kulturnoj stanici Svilara, na adresi Đorđa Rajkovića 6b.

Voditeljka je Tijana Kabić,
DJ sa višegodišnjim iskustvom, I ostvarenim brojnim nastupima u zemlji I inostranstvu: nastupala u celom regionu (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, BIH, Makedonija, Italija, Malta), u klubovima i na festivalima kao što su Exit, Green Love, Love Fest, Kalemegdan Summer Fest…

Planirano je da se održi 6 susreta:

Radionica - 22.03. od 18h do 21h
Uvod. Međusobno upoznavanje učesnika i upoznavanje sa konceptom elektronske muzike - istorijat, razvoj, popularnost danas. DJ kao profesija.

Radionica - 23.03. od 12h do 18h
Upoznavanje sa različitom opremom koja se danas koristi.Osnove mixanja: kakvi stilovi postoje? Beatmatching vs. sync. uvežbavanje.

Radionica - 29.03. od 18h do 21h
Kako postati DJ? Pronalaženje muzike. Networking. Organizacija događaja. Gost DJ.

Radionica - 30.03. od 12h do 18h
Mixanje, uvežbavanje.

Radionica – 13.04. od 18h do 21h
Softver: Traktor. Upotreba, prednosti i mane. Mixanje.

Radionica - 14.04. od 12h do 18h
Mixanje. Uvežbavanje. Završna prezentacija.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na radionicama OPENS škole DJ-inga, zbog ograničenog broja mesta na radionici, prijave se vrše putem popunjavanja kratkog online putem linka https://goo.gl/forms/lnX7cx3xK1Tq95503 do 19.03. do 17h.

Par dana pre radionice bićete obavešteni o učešću na radionici, putem email-a. Učešće je besplatno.

Nije vam potrebna DJ oprema.

OPENS škola DJ-inga "Omladinski vibe"
Kada? 22. mart 2019 . u 18:00 h / Gde? Omladinski klub - OPENS

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novi sad horoskop bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosađani betanija bebe gradsko groblje isključenja struje Vreme u Novom Sadu RHMZ sahrane raspored sahrana novi sad maturanti Isključenje struje isključenje vode jkp novosadska toplana novosadsko porodilište Spens JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad servisne informacije plato spensa vremenska prognoza novi sad Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija