URBAN & 4 LIVE!

Damir Urban muzičar je i umetnik koji se izražava prvenstveno kroz muziku, ali i kroz glumu i slikarstvo. Od 1996. nastupa kao Urban & 4. Urbanov vokal i sama pojava nadaleko su poznati, a njegovu zaraznu energičnost nadopunjuju četiri sjajna muzičara: gitarista Luka Toman, basista Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia, te Saša Markovski na klavijaturama.

Njegova muzika i harizma privlači slušaoce sasvim različitih profila a koncerti Urbana i Četvorke su 'umetnost u malom', vešto razrađenih detalja i pomno odabranih muzičkih saradnika. Svakim koncertom potvrđuju svoju povezanost s publikom, a u izvođenju pesama potpuno se predaju i vidljivo uživaju u nastupu.

Već dobro poznate pesme poput „Odlučio sam da te volim“, „Spelujem ti ispriku“, „Kundera“, „Mjesto za mene“, „Mala truba“, „Astronaut“ publika peva u glas s bendom, a koncerti redovno završavaju ovacijama.

Pesmama „Dirigent“ i „Kuća sjećanja“, Urban je najavio rad na novom albumu. Paralelno s radom na novom albumu, bend se posvetio i nastupima. Svaki koncert Urban&4 ima svoju posebnu priču a jednu takvu najavljujemo za petak, 22. mart u FIRCHIE Studiju. Karte u pretprodaji od ponedeljka na sajtu i u prodajnoj mreži gigstix.com

Broj karata od 1000 RSD u pretprodaji je vrlo ograničen.

URBAN & 4 LIVE!
Kada? 22. mart 2019 . u 21:00 h / Gde? Firchie Think Tank Studio

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 13 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije Vreme u Srbiji betanija gradsko groblje raspored sahrana novi sad Futog Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje bez struje servisne informacije novi sad bebe JKP Vodovod i kanalizacija matičar novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad policija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novosađani Vreme u Novom Sadu štrand Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje novorođenčad sremska kamenica elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode jkp lisje isključenje vode sahrane