URBAN & 4 LIVE!

Damir Urban muzičar je i umetnik koji se izražava prvenstveno kroz muziku, ali i kroz glumu i slikarstvo. Od 1996. nastupa kao Urban & 4. Urbanov vokal i sama pojava nadaleko su poznati, a njegovu zaraznu energičnost nadopunjuju četiri sjajna muzičara: gitarista Luka Toman, basista Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia, te Saša Markovski na klavijaturama.

Njegova muzika i harizma privlači slušaoce sasvim različitih profila a koncerti Urbana i Četvorke su 'umetnost u malom', vešto razrađenih detalja i pomno odabranih muzičkih saradnika. Svakim koncertom potvrđuju svoju povezanost s publikom, a u izvođenju pesama potpuno se predaju i vidljivo uživaju u nastupu.

Već dobro poznate pesme poput „Odlučio sam da te volim“, „Spelujem ti ispriku“, „Kundera“, „Mjesto za mene“, „Mala truba“, „Astronaut“ publika peva u glas s bendom, a koncerti redovno završavaju ovacijama.

Pesmama „Dirigent“ i „Kuća sjećanja“, Urban je najavio rad na novom albumu. Paralelno s radom na novom albumu, bend se posvetio i nastupima. Svaki koncert Urban&4 ima svoju posebnu priču a jednu takvu najavljujemo za petak, 22. mart u FIRCHIE Studiju. Karte u pretprodaji od ponedeljka na sajtu i u prodajnoj mreži gigstix.com

Broj karata od 1000 RSD u pretprodaji je vrlo ograničen.

URBAN & 4 LIVE!
Kada? 22. mart 2019 . u 21:00 h / Gde? Firchie Think Tank Studio

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 15 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje horoskopski znaci raspored sahrana novi sad JGSP "Novi Sad" matičar novi sad izmena režima saobraćaja JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana bez vode Isključenje struje novosađani novorođenčad novosadsko porodilište elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija isključenja struje horoskop novosadska policija jkp lisje isključenje vode klisa sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije bebe servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod