Novac i/ili zadovoljstvo

Business Cafe u Novom Sadu "Novac i/ili zadovoljstvo" održaće se 22. oktobra u Gerila Baru

Business Cafe, popularno okupljanje preduzetnika ponovo dolazi u Novi Sad u nedelju 22.oktobra, u nameri da nastavi širenje preduzetničkog duha, razmenu znanja, ideja i iskustava među onima koje priče najviše zanimaju i onima koji tek razmišljaju o preduzetništvu kao opcija. 

Ovog puta Business Cafe, baviće se pitanjem da li je moguće u isto vreme zarađivati novac i biti zadovoljan poslom koji radite ili zarađivanje novca isključuje zadovoljstvo.
U prijatnom ambijentu Gerila bara, sve zainteresovane će svojim iskustvima na profesionalnom putu od skromnih početaka do danas prepoznatljivog imena, upoznati: 

Dragana Djermanovic, blogerka, internacionalna strateškinja i predavačica iz oblasti poslovne primene interneta. Vlasnica je konsultantske firme Pepper communications, direktorka kompanije Bee Premium Group i suosnivačica Bee Shaper startapa.

Bogdan Stevanović, koji godinama ne živi u Srbiji, danas sigurno jedna od najčitanijih blogera na ovim prostorima. Rešio je da napiše knjigu i da govori o životu na poseban način! Doći će u Novi Sad na Business Cafe gde će govoriti o tome šta sve novo sprema, da li planira da se bavi preduzetništvom u Srbiji i dokle sežu njegove nove ideje.

Jovana Miljanovic, živela i radila u 5 zemalja sveta, od 2013. ima svoju makreting konsalting agenciju u Beogradu. Od decembra drži blogerske radionice u regionu, gde pomaže ženama da žive od onoga što najviše vole i koriste blog kao alat prezentacije i prodaje svojih proizvoda ili usluga. Voli društveno preduzetništvo, putovanja i rad na sebi.
Novosadski preduzetnički susret vodiće Marija Radojčić.

Uzlaznice se mogu nabaviti neposredno pre događaja na licu mesta ili on-line putem www.gigstix.com po ceni od 1.000 dinara. Uz svaku ulaznicu obezbeđeno je piće dobrošlice.

Business Cafe podražavaju Privredna komora Srbije, MojaFirma, Unija poslodavaca Vojvodine. Medijski partneri su Radio 021 Novi Sad 92,2 Mhz, Nova ekonomija i Kuća dobrih vesti. Regionalni medijski partneri su Media Marketing, IN MAgazin i Samo pozitivno

Novac i/ili zadovoljstvo
Kada? 22. oktobar 2017 . u 17:00 h / Gde? Gerila Bar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza isključenje vode horoskopski znaci OK Vojvodina bez struje elektrovojvodina Srbija novorođenčad ljubavni horoskop odbojkaši vojvodine tajne horoskopa jkp novosadska toplana novosadsko porodilište smanjen pritisak vode betanija isključenje grejanja novi sad prognoza vremena Vreme u Novom Sadu Novo naselje Isključenje struje bez vode horoskop Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe JKP Vodovod i kanalizacija bez grejanja servisne informacije novi sad novosađani