Prezentacija školice ritma "Detlići"

Jednim skokom se nađite u svetu gde sve zvuči, peva i vibrira ritmom! Za izvođenje muzike je potrebna veština, mašta i ljubav, ali ne i neki drugi instrumenti sem prstiju, šaka, tabana i glasova. Učimo da pevamo i govorimo ritmičke elemente i da najjednostavnijim sredstvima stvaramo - muziku!

Dođite na prezentaciju školice ritma "Detlići", koju vodi Marko Dinjaški u Novosadskom dečijem kulturnom centru! Prezentacija je otvorena za sve: decu i mlade do 18 godina, mame, tate, bake, deke, tetke, teče i sve ostale koji žele da se druže sa ritmom.

Termini rada školice u prostoru Novosadskog dečijeg kulturnog centra, Radnička 20:
Utorak od 18.30 do 19.30 h
Petak od 18.30 do 19.30 h

Marko Dinjaški je perkusionista, bubnjar i muzički i pozorišni izvođač. Usavršavao se u inostranstvu, nastupao i vodio radionice u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Mađarskoj, Italiji i Turskoj.

Za sve informacije obratite se na telefon 063/8700581 (Marko).

Više detalja: http://aliceinwonderband.com/events/skolica-ritma-detlici/

Prezentacija školice ritma "Detlići"
Kada? 22. oktobar 2019 . u 18:30 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Dom zdravlja raspored sahrana novi sad isključenja struje policija sahrane novi sad dnevni horoskop betanija astrologija MUP JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište bebe bez vode Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ raspored sahrana i ispraćaja horoskopski znaci vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod mup novi sad novosađani jkp novosadska toplana isključenje vode jkp lisje horoskop novorođenčad bez struje Dom zdravlja Novi Sad