Takmičenje kućnih pivara

Klub Pivara Novi Sad organizuje treće po redu internacionalno "Takmičenje kućnih pivara", koje će biti održano 21. i 22. septembra u klubu "Kapetan Barni" na Štrandu.


Pored takmičarskog dela, posetioce očekuje i muzički program tokom kog će nastupitiJosip A Lisac, Zbogom Brus Li, FunktastiCoalition, a ulaz na takmičenje je besplatan,kao i ulazak na Štrand u tom periodu.

 

Do 27. avgusta, do kada je trajao konkurs, prijavili su se takmičari  iz Srbije, ali i drugih država kao što su Poljska, Slovačka, Francuska, kao i takmičari širom regiona. Takmičenje će biti podeljeno u pet kategorija (APA, Porter/Stout, IPA, Pale Lager, Pšenično), a pobednike će izabrati internacionalni žiri, sastavljan od članova iz Poljske, Slovačke, Srbije i Hrvatske.

 

Specifično za ovo takmičenje jeste to što se ne takmiče afirmisane pivare, već takmičari koji u kućnim uslovima prave pivo sa domaćim sastojcima. "Iako u našoj zemlji još uvek nije dovoljno napredovao ovaj vid pivarstva, interesovanje za pravljenje domaćeg kraft piva je u porastu, te je ova manifestacija od velikog značaja za rast i popularizaciju još uvek mladog, zanatskog pivarstva", kažu organizatori, uz poziv zainteresovanim Novosađanima da dođu, ponesu kupaći i uživaju u različitim ukusima piva, dobroj klopi i muzici na plaži. 

 

Za detaljnije informacije posetite Fejsbuk stranicu Klub pivara Novi Sad.
Takmičenje kućnih pivara
Kada? 22. septembar 2018 . / Gde? Štrand

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novi sad betanija Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad horoskop JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza bez struje Spens servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza novi sad maturanti gradsko groblje novosađani RHMZ elektrovojvodina bez vode Isključenje struje jkp novosadska toplana isključenje vode plato spensa Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje