U susret 13. Evropskoj noći istraživača // Efekti društvenih mreža: status – it's complicated

Društvene mreže, kao fenomen modernog društva, u značajnoj meri utiču na naše živote i način na koji se povezujemo. Koji su pozitivni a koji negativni efekti istih diskutovaće se na ovonedeljnoj tribini ,,Efekti društvenih mreža: status – it's complicated".

Tribina predstavlja najavu za ovogodišnju Noć istraživača i održaće se u subotu, 22. septembra, sa početkom u 19 časova u Kulturnom centru LAB.

Govoriće dr Iris Žeželj (Departman za psihologiju, Univerzitet u Beogradu), dr Aleksej Kišjuhas (Odsek za sociologiju, Univerzitet u Novom Sadu) i dr Bojana Dinić (Odsek za psihologiju, Univerzitet u Novom) Sadu; moderator je Ina Borenović (Odegra – Studio za produkciju digitalnog sadržaja).


Više detalja: www.facebook.com/nocistrazivacanovisad

U susret 13. Evropskoj noći istraživača // Efekti društvenih mreža: status – it's complicated
Kada? 22. septembar 2018 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novi sad novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija Dom zdravlja Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci isključenja struje Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina horoskop novosađani isključenje vode vojvodina ns seme bez vode servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod istraživanje betanija Vreme u Novom Sadu bebe novosadsko porodilište jkp novosadska toplana tajne horoskopa odbojkaški klub vojvodina bez struje Spens vremenska prognoza novi sad novorođenčad zdravlje