U susret 13. Evropskoj noći istraživača // Efekti društvenih mreža: status – it's complicated

Društvene mreže, kao fenomen modernog društva, u značajnoj meri utiču na naše živote i način na koji se povezujemo. Koji su pozitivni a koji negativni efekti istih diskutovaće se na ovonedeljnoj tribini ,,Efekti društvenih mreža: status – it's complicated".

Tribina predstavlja najavu za ovogodišnju Noć istraživača i održaće se u subotu, 22. septembra, sa početkom u 19 časova u Kulturnom centru LAB.

Govoriće dr Iris Žeželj (Departman za psihologiju, Univerzitet u Beogradu), dr Aleksej Kišjuhas (Odsek za sociologiju, Univerzitet u Novom Sadu) i dr Bojana Dinić (Odsek za psihologiju, Univerzitet u Novom) Sadu; moderator je Ina Borenović (Odegra – Studio za produkciju digitalnog sadržaja).


Više detalja: www.facebook.com/nocistrazivacanovisad

U susret 13. Evropskoj noći istraživača // Efekti društvenih mreža: status – it's complicated
Kada? 22. septembar 2018 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 5 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana novosađani novorođenčad isključenja struje betanija Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu isključenje vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sahrane raspored sahrana novi sad Republički hidrometeorološki zavod gradsko groblje Spens bez struje horoskop elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad Isključenje struje maturanti plato spensa bebe novosadsko porodilište bez vode