U susret 13. Evropskoj noći istraživača // Efekti društvenih mreža: status – it's complicated

Društvene mreže, kao fenomen modernog društva, u značajnoj meri utiču na naše živote i način na koji se povezujemo. Koji su pozitivni a koji negativni efekti istih diskutovaće se na ovonedeljnoj tribini ,,Efekti društvenih mreža: status – it's complicated".

Tribina predstavlja najavu za ovogodišnju Noć istraživača i održaće se u subotu, 22. septembra, sa početkom u 19 časova u Kulturnom centru LAB.

Govoriće dr Iris Žeželj (Departman za psihologiju, Univerzitet u Beogradu), dr Aleksej Kišjuhas (Odsek za sociologiju, Univerzitet u Novom Sadu) i dr Bojana Dinić (Odsek za psihologiju, Univerzitet u Novom) Sadu; moderator je Ina Borenović (Odegra – Studio za produkciju digitalnog sadržaja).


Više detalja: www.facebook.com/nocistrazivacanovisad

U susret 13. Evropskoj noći istraživača // Efekti društvenih mreža: status – it's complicated
Kada? 22. septembar 2018 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar LAB

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Spens novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani dan državnosti JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad Vreme u Novom Sadu Sretenje bez struje NURDOR isključenja struje novorođenčad Srbija betanija isključenje vode matičar novi sad servisne informacije novi sad bez vode jkp novosadska toplana Batut elektrovojvodina vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad bebe dan zaljubljenih JGSP "Novi Sad" Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Srbiji